SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Razı Olsun Derlerse.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:27:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, şehit ve gaziler için yaptıklarına Allah Razı olsun denmesinin kendileri için yeterli olacağını söyledi. 

Beraberinde parti yöneticileriyle birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, torba yasasında çıkan şehit yakınları ve gazilerle ilgili avantajları dile getirdi.

Milletvekili Çalık,”Şehitlerimiz, gazilerimiz, harp ve vazife malulü kardeşlerimize, iki istihdam hakkından tutun da, faizsiz krediye, ücretsiz serbest seyahat hakkına kadar bir çok imkanlar sağlandı.

Sağlanan imkanlarla ve bağlanan aylıklarla şehitlerimiz geri gelmez ancak, gazilerimizin eksilen organları yeri doldurulamaz. Ama ne yaparsak, onların geride kalanları için Allah razı olsun derlerse, ne mutlu bize” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir de, Malatya’da gaziler için TOKİ tarafından yaptırılacak olan konutların temelini önümüzdeki ayın 19’unda atmayı planladıklarını bu törene bir bakanın gelmesi için milletvekili Çalık’dan ilgi istedi ve konutların kararının çıkmasında emeği olan milletvekili Çalık’a teşekkür etti.

Akdemir, torba yasasında gazilere bekledikleri gibi imkanlar verilmediğini söyleyerek, sahipsiz gaziler derneği olduklarını ileri sürdü. Torba yasasında kendilerinin gazi olarak kabul edilmediklerini söyleyen Akdemir, torba yasasında kapsam içine alınmasını beklediklerini kaydetti.

AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer ise, “Meclisin tatile girmesinden sonra milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimiz, mahalle mahalle köy köy gezerek yerinde sorunlarını tespit ediyorlar. Halkımızla haşır neşir olup, seçimden seçime değil, sürekli halkımızın içinde oluyorlar” dedi.

AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise, “Göğsümüzü gererek, alnımız açık ve başımız dik yürüyorsak, şehit ve gazilerimizin sayesindedir” ifadelerini kullandı.

KİTAP FUARINI GEZDİ

Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte 24. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nı gezdi. 

Katılımcı firma temsilcileri ile bir süre görüşen Milletvekili Çalık, “Fuarlar sosyal etkinlikler anlamında çok önemli. Ramazan Ayı içerisinde yapılan bu fuarımızı ziyaret ederek kitap aldım. Herkesin bu fuara gelerek sevdiklerine birer kitap alması lazım. Ben fuarın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız