SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Allah Rızası İçin Gelin!'

A- A+ PAYLAŞ

BBP İl Başkanı Sedat Alataş, AKP'nin yeniden aday göstermediği Belediye Başkanı Cemal Akın'a makamda yaptıkları ziyaret sırasında partilerine gelme ve aday olma teklifi yaptı.

Daha önce de Mehmet Yaşar Çerçi'yi parti saflarına davet eden ancak Çerçi'nin Saadet Partisi'nden aday olması üzerine destek vermeyeceklerini açıklayan BBP'nin yöneticilerinin belediye ziyaretine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu bülten yayınlandı:

"Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a görev süresi içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı övgüler yağmaya devam ediyor.

Son günlerde siyasi partiler tarafından ziyaret edilen Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a bir ziyaret de Büyük Birlik Partisi’nden geldi.

21 Ocak Çarşamba günü BBP MKYK Üyesi Necati Karabay ile Malatya İl Başkanı Sedat Alataş ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Necati Karabay, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu belirterek, Belediye Başkanlığı makamının millete hizmet etmek için bir araç olduğunu söyledi.

Karabay konuşmasında özetle; “Allah razı olsun Malatya’mıza birçok hizmetleriniz oldu. Göreve gelecek arkadaşımızın da inşallah sizin bıraktığınız yerden eserlerinizi devam ettireceğine, Malatya’nın problemlerini çözeceğine inanıyoruz. Siz her zaman bizim gönlümüzdeki başkanımızsınız. Yaptığınız hizmetlerden dolayı basının ve arkadaşlarımızın huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Sedat Alataş da Başkan Akın’a 5 yıllık icraatlarından dolayı teşekkür ederek, “Zaten kendisinin bir sloganı var. Bir dua bir teşekkür yeter sloganı kendisini en güzel ifade eden slogandır. Ben başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı partisine davet eden İl Başkanı Alataş, “Gönlümüz açık, kapımız açık ısrarlıyız. Kendimiz için değil, Malatya için, değil Allah rızası için istiyoruz. Sizden istirhamım bu” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise görev süresi içerisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi bütün Malatya’yı kucaklayıp, bütün Malatya’ya hizmet etmek için hareket ettiklerini ve toplumdaki sosyal barışın güçlenmesi, dayanışmanın artması için gayret gösterdiklerini söyledi.

Vatandaşların ifadesiyle 4-5 dönemde yapılacak hizmetleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Akın, “Malatya’yı büyük şehir olma hususunda hazırladık. Gerek kentsel dönüşümle, gerek Beydağı eteklerindeki imar çalışmalarıyla, doğalgazın getirilmesiyle, 1000 dönüm civarındaki özelleştirme kapsamındaki gayrimenkullerin bütün Malatya’ya mal edilmesiyle biz Malatya’yı Büyükşehire de hazırladık” dedi.

Siyasi partilerin parlamenter nizamın vazgeçilmez unsurları olduğunu hatırlatan Akın, partilerin ülkemizin kalkınmasında, şehirlerin güzelleşmesinde, hizmetlerin denetlenmesinde güzel görevler ifa ettiğini söyledi. Akın, “Yapmış olduğunuz bu hizmetlerden dolayı, bizleri uyardığınız ve güzellikleri tavsiye ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan BBP İl Başkanı Sedat Alataş’ın daveti ve konuyla ilgili bazı basın mensuplarının sorusunu da yanıtlayan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Söz konusu teklifler bizi mutlu ediyor, şereflendiriyor. Gerek BBP, gerek diğer siyasi partilerin yetkili kurullarınca gelip bu konuda tekliflerde bulundular. Ancak biz AK Parti’de siyaset yapıyoruz. Aday adaylık sürecinde de belirtmiş olduğum gibi, biz görevlendirilirsek hizmete devam edeceğiz, eğer görevlendirilmez isek 5 yıllık tecrübemizle, bilgi birikimimizle görevlendirilen kardeşimizin yanında ona destek vereceğiz demiştim. Çünkü Parti anlayışımız budur, particilik budur. Ben teklifte bulunan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ancak siyasete AK Parti kadrolarında başladık, AK Parti kadrolarında devam edeceğiz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız