SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Allah Rızası İçin İzin Vermeyin'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:02:27
'Allah Rızası İçin İzin Vermeyin'
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekilleri ve adayları seçim çalışmalarını sürdürdü ve vatandaşlardan oy istedi.

"BUNLARA ALLAH RIZASI İÇİN İZİN VERMEYİN"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, 1 Kasım'da milletin en doğru tercihi yapacağına inandıklarını söyledi. 

Çalık, genel seçim çalışmaları kapsamında Yazıhan İlçesi ve ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Çalık, vatandaşlara yaptığı konuşmada, "Türkiye'yi ayağa kaldıran parti, AK Parti'dir" dedi.

1 Kasım'da milletin sandık başına giderek, AKP'yi tek başına iş başına getireceğine inandıklarını dile getiren Çalık, şunları söyledi: "Partinin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan ne zaman 'one minute' dedi, tüm dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan, ekonomiyi ayağa kaldırdı, dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu, dünya ayağa kalktı. Ne zaman Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu'na görevi bıraktı, dünya ayağa kalktı ve dünya ayağa kalkmaya devam ediyor. 'Türkiye'yi karıştırmak, bölmek, iç savaş çıkartmak istiyoruz' diyenler var. Sizden istirhamım Bahçeli'ye gereken cevabı siz verin. Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı siz verin. 'Terör örgütüne sırtımı dayıyorum' diyen HDP'ye cevabı siz verin."

AKP'nin 13 yıllık iktidarı döneminde önemli hizmetlere imza attığını dile getiren Çalık, "7 Haziran'dan geçtik. Tek başına iktidara gelemedik. Şimdi Allah nasip ederse 1 Kasım'da tek başına iş başına gelmek istiyoruz. Birçok hizmeti AK Parti yaptı. Bundan daha iyisini yapacak kim var? AK Parti var.  En iyisini AK Parti yapar" diye konuştu.

Çalık, 1 Kasım'da milletin en doğru tercihi yapacağına inandıklarını kaydederek, "Sizlerin birer birer oylarına ihtiyacımız var. Biz, sizi gördük. Siz, bizim göremediklerimizi görün; elimiz, gözümüz, kulağımız olun. Türkiye'yi, Recep Tayyip Erdoğan'sız bırakmak isteyenler var. Ahmet Davutoğlu'suz bırakmak isteyenler var. AK Parti'siz bırakmak isteyenler var. Bunlara Allah rızası için izin vermeyin" dedi. 

'YENİDEN TEK BAŞINA İŞ BAŞINA GELECEĞİZ'

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci,  genel seçim çalışmaları kapsamında Konak Mahallesi esnaflarını, Sağlık-Sen Malatya Şubesini, Muhtarlar Derneğini ve Demiryol-İş Sendikasını ziyaret etti. Tüfenkci'ye ziyaretlerinde AKP Malatya eski Milletvekili Cemal Akın'da eşlik etti. 

Tüfenkci, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 

Milletin 1 Kasım'da önemli bir tercih yapacağını dile getiren Tüfenkci, milletin dua ve desteğiyle yeniden tek başına iş başına gelmek istediklerini ifade etti.  Tüfenkci, 7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan tabloyu milletin yakından gördüğünü ve izlediğini kaydederek, 1 Kasım'da milletin yeni bir yol haritası çizeceğini ve bu yol haritasında yollarına devam edeceklerini ifade etti. 

Milletvekili Tüfenkci, gidişattan iyi yöne gitmesini milletin sağlayacağını kaydederek, 1 Kasım'daki oy tercihinin çocukların, gençlerin, yaşlıların, kadınların geleceğini de belirleyeceğini ifade etti. 

Milletin 1 Kasım'da istikrardan yana oy kullanacağına inandıklarını dile getiren Tüfenkci, milletin 1 Kasım'da kullanacağı oyla Türkiye'ye bir istikamet çizeceğini söyledi. Tüfenkci, "Kötü gidişin iyi yöne gitmesini milletimiz sağlayacak. Demokrasilerde milletin oyu, sözü, iradesi sandıkta belli oluyor. AK Parti'nin de 13 yıldır dayandığı tek güç millet. Milletin çizdiği yolda, ne zaman başımız sıkışsa millete başvuruyoruz" dedi.

"O SÖZLER DUAYA DÖNÜŞMÜŞ"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Gündüzbey ve Yeşilyurt'ta esnafları, Yeşilyurt Ziraat Odası ve Yeşilyurt Din Görevlileri Vakfını ziyaret etti. 

Milletvekili Şahin, milletin istikrarın, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin sürmesi için kendilerine dua ettiklerini kaydederek, "Vatandaşlarımızdan 7 Haziran öncesinde özellikle 'AK Parti'ye bir dersin verilmesinin şart olduğunu' düşünen kesim, bizi tabiri caiz ise dilleriyle döverken bugün bakıyoruz o sözler tamamen duaya dönüşmüş. 'İstikrarımızı daim olsun' diyorlar. 'Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizde sabit olsun' diye dua ediyorlar" dedi. 

7 Haziran'da verilmek istenen mesajı çok iyi aldıklarını dile getiren Şahin, şunları söyledi: "Biz, asıl verilen mesajı 7 Haziran'da gerçekten en iyi şekilde aldık ve üzerimize düşeni yaptık. Vatandaşımızda bunun karşılığında geride bırakmış olduğumuz 4,5 aylık süre içerisinde  o dersin, o cezanın çok ağır olduğunu kendileri de fark etmekteler. Bize değil, Türkiye'mize, yeni yetişen nesillerimize, geleceğimize ve bütün özellikle İslam coğrafyasında akan kanın durması için hassaten bu uğurda bedenini ortaya koyan AK Parti kadrolarının bunu hak etmediğini de zaten söylüyorlar."

Şahin, tarım ve hayvancılığa AKP iktidarları döneminde devasa destekler verildiğini, bundan sonrada vermeye devam edeceklerini belirtti.

Şahin, "Gübre ve yem desteğinde KDV'nin kalkması konusu seçim beyannamemizde yer alıyor. Diğer desteklemelerimizde devam ediyor. Genç ve kadınlarımızdan yine bu sektörle uğraşanlara 50 bin TL karşılıksız destek verilecek. İşlerini yeni kuracak olan gençlerimize verilen destekler var. O yetmedi, faizsiz ve 3 yılda ödemesiz 100 bin TL destek verilecek. Amacımız, gerçekten tarımla iştigal eden insanlarımızın yaşamış olduğu bölgelerde, o toprakları, o bölgeleri, o mekanları sahiplenen insanlarımız var ise, onların hayatlarının daha da kolaylaştırılabilmesi için, oraların daha da cazip hale gelebilmesi için önlerindeki engelleri kaldırmak" diye konuştu. 

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR SEÇİM"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçim sürecinde olduklarını söyledi.

Yaşar, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Emeksiz Caddesi Esnaflarını, Baskilliler Derneğini ve Kiğılı Diyanet Sitesini ziyaret etti. Milletvekili Yaşar, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu kaydederek, milletin geleceği için sandığa gideceğini ifade etti. 

Milletvekili Yaşar, AKP'nin milletin partisi olduğunu belirterek, "AK Parti sadece bir parti değil. AK Parti, sizin bizim partimiz. Dolayısıyla senin benim istediğimiz bir hükümet olsun istiyoruz yavaş yavaş. Bizim çocuklarımız olsun bizim irademiz olsun bizim sözümüz olsun mesele budur" diye konuştu.

Türkiye'nin geleceği için milletin bir kez daha sandık başına gideceğini ifade eden Yaşar, "Türkiye'nin geleceği söz konusu. Gelecek nesiller, Türkiye'nin bütünlüğü, kalkınması gelişmesi, bağımsızlığı, özgürlüğü için mücadele ediyoruz. Biz bunun için buradayız ve heyecanımızı buradan alıyoruz" dedi.

Milletvekili Yaşar, Türkiye'nin geleceği için milletin bir kez daha sandık başına gideceğini ifade ederek, "7 Haziran'da ortaya çıkan tablodan AK Parti olarak kendi üzerimize düşen payları, dersleri çıkardığımıza inanıyorum. Bu bilinçle 1 Kasım'a gidiyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle yeniden tek başına iktidara geleceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız