SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Rızası İçin Yapıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:48:26
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekili adayları Darende, Orduzu ve Bostanbaşı'nda seçim çalışmalarını sürdürdüler.

Seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"DARENDE'DE..

AK Parti heyeti, Darende İlçesi'ni ziyaret etti. Miting havasında geçen ziyarette, vatandaşlar 6-0'a hazır olduklarını ifade ettiler. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında AK Parti heyeti çalışmalarını Darende İlçesi'nde sürdürdü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci'nin yer aldığı ziyarette, vatandaşlar tarafından kurban kesildi. 

Darende ilçesi ziyaretinde konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "İnşallah bu seçimde Darende'den çok yüksek bir katılım ve oy oranı bekliyoruz. Darende'de İlçeler içerisinde oy oranına baktığımızda ciddi destek veriyor. Türkiye için önemli bir seçim. Ortadoğu ve İslam coğrafyası, Avrupa ve dünya barışı için çok önemli" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "13 yıl önce kurulmuş bir parti ve bir genel başkanı var. Bu parti yola çıktığı zaman genel başkanı milletvekili dahi seçilememiş bir partiydi. 'Muhtar dahi olamazsın' dedikleri Recep Tayyip Erdoğan bu partiyi kurdu ve 12 yıl bu partiyi iktidarda tuttu" diye konuştu. 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci'de, AK Parti'nin milletin bir umudu olarak kurulduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yapılan hizmetlerin 3 katı büyüklüğünde hizmetler yaptı. 7 Haziran'dan itibaren de artık yeni bir sıçrama yapmak istiyoruz. Bu sıçramayı, 7 Haziran'da vereceğiniz oylarla, yeni bir anayasayla da taçlandırmak istiyoruz. AK Parti'den başka 7 Haziran'dan sonra anayasa değişikliği taahhüdünde bulunan bir başka parti yok. 7 Haziran'da anayasayı değiştirerek, büyümeye katkı sunacağız."

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar da, Türkiye'de büyük bir devrim yaşandığına dikkat çekerek, "15 seneki Türkiye ile bugün ki Türkiye arasında bir devrim yaşanmışçasına değişimler oldu. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir devrim gürültüsüz, patırtısız, kavgasız, silahsız, kansız yaşanmamıştı. AK Parti hareketi bunu en güzel şekilde gerçekleştirdi ve Türkiye'de vatandaşın bir kılına bile zarar gelmeden, kan dökmeden bir devrim süreci yaşadık" şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, AK Parti olarak her şeyi resetlediklerini dile getirdi. Şahin, "Eski Türkiye adına ne varsa; eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, insan haklarında, özgürlüklerde, hanım kardeşlerimizin giyim ve kuşamlarında, camilerimizde okunan ezana, öğretilen Kuran-ı Kerim'e kadar yasak diye addedilenleri elimizin tersiyle attık. Bugün artık milletimizin arzu etmiş olduğu bir ülkeyi hep beraber oluşturduk" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık'ta, Darende'nin en çok AK Parti'nin yapmış olduğu Demokratikleşme Paketi'ne oy verdiğini ifade ederek, "Eğitim, sağlık, ulaşım, hepsi bizim vazgeçilmezimiz. Kapalı spor salonlarımız, gençlerimize ve Darende'ye verilen hizmetler.  Ama Derende, bu yapılan hizmetlerden ziyade en çok AK Parti'nin yapmış olduğu Demokratikleşme Paketi'ne oy vermiştir. Neden? 28 Şubat'ı burada çok canlı yaşayan vatandaşlarımız var. Darende'de bir İlahiyat Fakültesi vardı. Onun nasıl kapandığını, yüreğinizin nasıl sancılanarak kapanmasına üzüldüğünüzü biliyorum. Binlerce kere şükürler olsun ki, yine sizlerin sayesinde Darende İlahiyat Fakültesi'ni Malatya merkezde yeniden kurduk. O dönemlerde yaşanan başörtüsü sorunu krizlerini hep birlikte aştık" diye konuştu. 

AK Parti heyeti, ilçede esnaf ziyaretinde de bulundu.

ORDUZU'DA..

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, milletin duası ve Allah rızası için çalıştıklarını söyledi. AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve partililer, Orduzu Vaizpınarı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle toplantısında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Ele ele, gönül gönüle vereceğiz; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep birlikte Orduzu'yu da, Vazipınarı'da, Battalgazi'yi de, Malatya'yı da ihya edeceğiz" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak güçlü bir yapıya kavuştuklarını belirterek, "Bir yıla yakın sürede 300'e yakın aracı, iş makinesini büyükşehire kazandırdık. Güçlü bir altyapı oluşturduk. İnşallah hizmetlerimizde her bölgemize yayılacak" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, hiçbir zaman haksızlığa boyun eğmediklerini, bundan sonrada eğmeyeceklerini kaydetti. AK Parti iktidara gelmeden önce milletvekillerini bile görmenin mümkün olmadığını ifade eden Şahin, "Milletvekilleri bir seçilip gittiklerinde, ancak bir dahaki seçimde gelirlerdi. Biz, teşkilatlarımızla birlikte her gün burada olmaya gayret gösterdik" şeklinde konuştu. Şahin, vatandaşların sıkıntılarıyla ilgilenmelerinin boyunlarının borcu olduğunu kaydederek, "Oy için bunları yapmadım, yapmayacağım. Sırf sizin duanız için, Allah rızası için yapıyorum. Eğer birisi, 'Allah razı olsun gerçekten işin hakkını verdi, Allah işini, gücünü rast getirsin bizi zordan kurtardı' diyorsa, biz görevimizi yapmışız demektir" ifadelerini kullandı. 

BOSTANBAŞI..

7 Haziran genel seçimlerine odaklanan AK Parti milletvekili adayları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bentbaşı Mahallesi'nde düzenlenen ortak mahalle toplantısına, AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililer katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bayanlarla ilgili pozitif ayrımcılık yapacağız dedik ve ilk olarak Yakınca da Kadın Yaşam ve Spor merkezimizi faaliyete geçirdik. İkincisinin temellerini ise Mayıs ayında atacağız. Bu pozitif ayrımcılığı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “ Kurucu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu yola çıktığında, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi ve ondan sonrada hiçbir şey eskisi gibi olmadı” diye konuştu. "AK Parti iktidarları döneminde nelerin değiştiğini hatırlayalım" diyen Kahtalı, “ Sağlıkta alanında yapılan devrimler ortada, eskiden hastaneye gittiğinizde saatlerce beklemek zorunda kalırdınız ve 3 kişi giderdiniz biri ilaç, biri fiş alma, bir diğeri ise doktor kuyruğuna girmek zorundaydı. Gece dörtte gidilecekti ki sıra alınabilsinler. Hiçbir hizmeti yerinde bırakmamış, hep daha ileriye taşımışız” diyerek, her alanda devrim niteliğinde hizmetler yaptıklarını söyledi. Kahtalı, "Merve Kavakçı’yı hatırlıyor musunuz? Merve Kavakçı o meclise girip, kürsüye çıktığında bu kadına haddini bildirin diyen kişilerin devamını getirdiği parti bizi iktidara taşıyın diyor. Sizlerin bunlara güvenip, bunlarla yola yürüme ihtimaliniz var mı? yok” sözleri ile muhalefeti eleştirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi ise, “Yıllardır eserlerimizle, yapmış olduğumuz hizmetlerle övünüyoruz ve bunları sizlere teminat gösteriyoruz. Laf üretmiyor, iş yapıyoruz. Birileri gibi iftiralar üzerinden siyaset yapmıyoruz. Siyasetimiz gerçekler, doğrular ve insanlar üzerinedir” diye konuştu.  "Asla ve asla bu partinin rotasını çeteler, mafyalar, para babaları, sermaye, bürokrasi çizemez. Bu Parti’nin rotasını mazlumlar, mahrumlar, bayanlar, baylar, milletin kendisi çizer" diyen, Tüfenkçi, “ Ana muhalefet partisi koalisyon kurma hayalleri kuruyor. Hani CHP, MHP, HDP birbirlerine karşı partilerdi. Ama biz bunların kumaşlarının aynı olduğunu Cumhurbaşkanlığı seçiminde gördük. Çatı aday diye bir proje uygulandı şimdi çatı aday nerede MHP’de, CHP ne yapacak gidip ona oy verecek” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız