SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Rızası İçin.."!

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:48
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi'nin konukları, AKP Malatya milletvekillileri; Mustafa Şahin, Öznur Çalık ve Cemal Akın oldu. 

MÜSİAD Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya 3 milletvekili ile birlikte TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin ve MÜSİAD üyeleri katıldılar.

Başkan Namık Şahin genel seçimler öncesinde, "Nasıl bir milletvekili istiyoruz" şeklinde toplantılar düzenlediklerini ve o zaman milletvekili adaylarıyla toplantılar düzenlediklerini hatırlatarak, bugün milletvekillerinin o şartları yerine getirip getirmediği konusunda böyle bir etkinlik düzenlediklerini aktardı.

Konya’da yapılan MÜSİAD istişare toplantısının çok yararlı geçtiğini ve MÜSİAD şubesi olarak 17 maddeden oluşan bir dosyayı Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a sunduklarını belirten Şahin, "Bundan sonraki Genel İdare Kurulu toplantımız Antalya’da olacak. Antalya'daki toplantımıza da Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan katılacak. Bu toplantıya Türkiye’deki tüm KOSGEB müdürleri davet edilecek. Burada da işadamlarımızın KOSGEB ile ilgili sıkıntıları ve çözülmesi gereken konuların tespitleri yapılacak. Aralık ayında Antalya’da olacağız" şeklinde konuştu.

Şahin, İşadamı Ahmet Çalık’ın desteği ile 20 yabancı işadamının Malatya’ya getirilerek işadamları ile görüştürüleceğini kaydetti.

Milletvekili Öznur Çalık, "Biz biliyoruz ki, önce hesabımızı Hakk’a sonra da halka vereceğiz. Öncelikle bütün çalışmalarımızı Allah rızası için gerekirse 24 saat uyumadan yapmak için koşuyoruz. Memnuniyetle hesap vermeye her zaman ve her zeminde hazır olduğumuzu ifade ederim" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti iktidarı ile Türkiye’de yeni bir dönemin açıldığını söyleyerek, "Kurumları arka bahçe olarak kullanan bazı güç odaklarının elinden almayı da becerebildik. Bu ülkede bugüne kadar yapılan çalışmalarda, en azından asıl rotasına girmesi gereken kurumlara yön veren bir iktidarın mensuplarıyız" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Cemal Akın da, "AK Parti'nin bu kadar güzel olması, vekillerinin sizin istediğiniz ölçülere yakın ölçüde olmasının temelinde, aslında sizlerin güzelliği ve iyiliği yatmaktadır. Kişiler layık olduğu idarelerle idare edilirler. Eğer bugün bir iyileşme ve güzelleşme varsa, toplumdaki iyileşme ve güzelleşmenin bir neticesidir" diye konuştu.

MÜSİAD şubesi tarafından milletvekillerine plaket takdim edilirken, toplantıya katılanlar daha sonra Çalık, Şahin ve Akın'a sorular yönelttiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız