SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Allah Sayınızı Artıra!..''

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk'ün Malatya'ya gelişinin 75. yıldönümü dolayısıyla belediyece düzenlenen ve 13 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan konferansın konuşmacısı, İstanbul Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Prof.Dr. Mesut Parlak, programdan 3 gün önce Malatya'ya geldi.

Atatürk'ün 13 Şubat 1931'de Malatya'ya ilk kez gelişinin 75. yıldönümü dolayısıyla, önümüzdeki Pazartesi günü saat 11.00'de Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek "Atatürk, Cumhuriyet ve Malatya" konulu konferansın konuşmacısı Prof.Dr. Parlak, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı da makamında ziyaret etti.

Akrabası olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'la birlikte Akın'ı makamında ziyaret eden Parlak, "Böyle bir gündeki program nedeniyle konuşmacı olarak doğduğum kentte olmak benim için büyük onur ve mutluluk. Şahsım ve İstanbul Üniversitesi adına şükranlarımızı sunuyorum. Güzel bir söyleşi olacak. Malatyalıların birlikte olup da güzelliğin olmadığı bir toplantı olur mu?" diye konuştu.

Belediye Başkanı Akın da, "Sizler gibi bilim adamlarımızı yetiştiren Malatyalılar olarak sizlerden gurur duyuyoruz. Rahmetli babamın bir sözü vardı. Allah sayınızı artıra.." dedi.

Prof.Dr. Parlak, Akın'ın bu sözü üzerine "Epeyce varız" derken, Belediye Başkanı "Yok o kadar değil.." yanıtını verdi ve Parlak, "Yok yok var.. Geriden gençler geliyor.." derken, Belediye Başkanı "Bu kadar yoğun iş arasında geldiğiniz için minnettarız" diye konuştu ve teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız