SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Allah Sonumuzu Hayretsin!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor basın sözcüsü Cebrail Mungan, kulüp internet sitesinde Diyarbakır'da yaşandığını öne sürdüğü olayları dile getirirken, 5 yabancı oyuncu ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mungan, ayrıca iktidar partisinden 6 milletvekili olmasına karşın "hala garip" oldukları iddiasında da bulundu.

Açıklama şöyle:

"Sevgili Malatyalılar ve Malatyaspor taraftarları;
Bank Asya 1.liginin en ateşli puan mücadelesinin verildiği şu günlerde, Malatyaspor yönetimi olarak elimizden geleni yapmaktan kaçınmadığımızı ifade etmek isterim.

İki önemli deplasman olan Rize ve Diyarbakırspor mücadeleleri her bakımdan Malatyaspor için bir kazanç olmuştur. Gönül isterdi ki, Diyarbakırspor mücadelesinin sonucu olarak en az bir puan çıkarmak ve yola devam etmekti ancak istediğimizi gerçekleştiremedik…Fakat sonuç olarak iki deplasman maçının birinden üç puan almayı başarmış olmak da şüphesiz çok önemliydi…

Diyarbakırspor ile aramızda her zaman sevgiye ve saygıya dayanan bir anlayış olmuştur. Ancak, geçmiş yönetimden kaynaklanan ve misafirperverliğe sığmayan davranışlar bu iki güzide kulüp arasında gerginlikler oluşturmuştur.

Bu gerginliğin sonucu olarak Diyarbakırspor taraftarının kötü söz ve hakaretlerine maruz kaldığımızı da itiraf etmek durumundayız… Saha içinde yapılan taciz ve hakaretler, soyunma odalarına sıkılan böcek ilaçları, maçtan sonra futbolculara duş imkanın sağlanmaması gibi spor ahlakına yakışmayacak olayları arkadaşlarımız bizlere aktardı. Ancak her şeye rağmen biz sağduyuyu elden bırakmayarak, ikinci yarı Malatya’da ağırlayacağımız dostlarımızı çok iyi karşılayacak ve onları mahçup etmeyi başaracağımıza inanıyorum…

Bunlar futbol içinde yaşanmaması gereken olaylardır. Ancak, yanlış olan bir anlayışı, yanlışla karşılamanın doğru olmayacağını düşünüyoruz… Artık Diyarbakırspor maçını unutarak bu gerginliklere son vermeliyiz. Zaten bu açıklamanın geciktirilmesinin bir sebebi de gergin olan duygularımızın körelmesini beklemekti… Çünkü, duygusal davranıp ağzımızdan çıkacak kelimeleri kontrol altına almanın bir yolu da bazen susmayı bilmekten geçer…

Sonuç olarak içeride oynayacağımız Karabük maçına tüm dikkatlerimizi çevirip, yolumuza devam etmek mecburiyetindeyiz. Futbolcularımıza ve hocamıza olan güvenimiz tamdır. Karabükspor maçında üç puan almamamız için herhangi bir gerekçe yoktur.

Ayrıca Perşembe günü Almanya’dan biri gurbetçi, diğeri Alman olmak üzere iki futbolcu Malatya’ya gelerek bir süre çalışmalara katılacak… Pazartesi günü de Arjantin den iki genç milli futbolcu ve Danimarka’dan da bir futbolcu katılarak ikinci yarıya şimdiden hazır hale getirilecek. Bu futbolcuların takım içindeki uyumlarına göre iki yabancı futbolcuya karar verilecek. Futbol Şube Sorumlusu Ayhan Akman ve Malatyaspor’un teknik yönetimi ile Osman Gökhan’ın kararları doğrultusunda bu transferler gerçekleştirilecek.

Malatyaspor yönetimi büyük bir özveri ve çaba içindedir. Taraftarlarımızdan ricamız Malatyaspor’u yalnız bırakmamalarıdır. Çünkü, Malatyaspor’un tek dostları onlardır. Henüz Malatyalı iş adamları yardım konusunda sessiz ve derin uykudalar… Emin olun ki, rahmetli Turgut Özal yaşamış olsaydı bu takımda bizim de yöneticilik yapma şansımız olmaz ve bu takımın çok talibi olurdu… Bugün Malatya’da 6 tane iktidar partisinden milletvekili var ama yine de öz vatanımız Malatya’da garibiz. Allah sonumuzu her konuda hayırlı eylesin!"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız