SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Vergisi Ne Diyeyim?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:55
A- A+ PAYLAŞ

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, adının verildiği Zeynep Türkan bebeğin “cici ninesi” oldu.

3. Malatya Uluslararası Film Festivali dolayısıyla Malatya’da bulunan Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, Özel Gözde Sağlık Grubu'nu ziyaret etti. Şoray’ı; Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ve sevenleri karşıladı.

Gözde Sıtmapınarı Hastanesi'ne gelen ünlü sanatçı, Zeynep Türkan bebeğe altın taktı. Ünlü sanatçı, yeni doğan bebeğe kendisinin isminin verildiğini duyunca büyük bir sevinç yaşadı.

Zeynep Türkan bebeğin annesi Hazan Kandil Dinç ile de bir süre sohbet eden Şoray, doğum belgesine, “Bebeğimiz dünyaya hoş geldin. Mutlu, uzun bir ömür geçirmen dileklerimle, cici ninen” yazdı.

Ünlü sanatçı, daha sonra basın mensuplarına bir açıklamada bulunarak Zeynep Türkan’ın “cici ninesi” olduğunu ifade etti.

Malatya Film Festivali’nin geleceğini çok iyi gördüğünü kaydeden Şoray, “Bu sene çok önemli filmler festivale katılıyormuş. Filmleri, yönetmenleri, jürisi ve organizasyonu ile her şey mükemmel. 2 sene önce de gelmiştim ama zannediyorum ki bu yıl çok daha güzel. Önümüzdeki sene çok daha güzel olacak ve diğer festivallerle yarışacak hale geleceğini hissettim” dedi.

Şoray, özel sağlık hizmetlerinin önemli olduğunu da vurgulayarak, “Sağlık hizmeti çok önemli. Devlet bütün imkanlarıyla karşılamaya çalışıyor ama özel hastanelerin de olması çok önemli” diye konuştu.

MİNDER SOHBETİ..

3. Malatya Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya'ya gelen ünlü oyuncu Türkan Şoray, hayranlarıyla da bir araya geldi. Malatya Park AVM’de sevenleri ile buluşan sanatçı, minder sohbetine katıldı. Hayranlarının sorularını cevaplandıran Türkan Şoray, “Bu güzelliğinizi ve dinçliğinizi neye borçlusunuz?” sorusuna, “Allah vergisi, ne diyeyim?” diye yanıt verdi.

Malatya Park AVM Genel Müdürü Ali Günaçar’ın plaket ve çiçek takdim ettiği sanatçı, Malatya’da gördüğü ilgiden memnun oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız