SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Yollarını Açık Etsin"

0
Güncellendi - 2016-03-08 00:26:20
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, "İnşallah önümüzdeki seneler için şampiyonluğu konuşuruz" dedi.

Teknik heyet ve futbolcuları Belen Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Sucu, güzel futbolla net bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Sucu, ligin donuna yaklaşıldıkça karşılaşmaların daha zorlu geçtiğine dikkat çekerek, "Belen Belediyespor düşme potasında olan bir takımdı. Güzel bir sonuç oldu. Ligde 4 maçımız kaldı, bir haftayı da bay geçireceğiz. İnşallah ligi en iyi yerde bitireceğiz" diye konuştu.

"İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ SENELER ŞAMPİYONLUĞU KONUŞURUZ"

Sezona başlarken 'şampiyonluk' hedefi diye bir söz söylemediklerini dile getiren Sucu, şunları söyledi:

"Basındaki bütün arkadaşlarımız bunu yakinen biliyorlar. Biz sezona başladığımız zaman 'şampiyon olacağız' diye bir cümle kullanmadık. Biz, sadece 'iyi bir takım yapalım' dedik. Onu da görüyorsunuz. Şampiyonluğa oynayacağımız zaman, inşallah onunda zamanı gelir, buradan bütün kamuoyuna duyururuz. Ama 2015-2016 sezonunda hiçbirimizin ağzından 'şampiyon olacağız' diye bir cümle çıkmadı. Bazı arkadaşlar 'şampiyonluk hedefinden koptuk' söylemlerinde bulunmuştu. Gözle görülür bir durum var. Adıyaman 1954 Spor 2 milyon TL'nin üzerinde bir harcama yapmış. Elaziz Belediyespor yine aynı şekilde büyük bir bütçeyle grupta mücadele ediyor. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor keza öyle bir yatırımla mücadele ediyor. Bütçeler çok farklı. Bizim oyuncularımız, o takımların oyuncularından geri kalır değil ama arada çok büyük bir uçurum var. İnşallah önümüzdeki seneler bunu konuşuruz."

"44 MALATYASPOR'DA BİZİM İÇİN MÜCADELE ETMİŞTİ"

Sucu, küme düşme potasında bu hafta rahat bir nefes alan 44 Malatyaspor'a da kalan haftalarda başarılar diledi.

Geçen sezon kendilerinin aynı durumda olduğunu hatırlatan Sucu, "Biz son 3 maç oynadık. Bu 3 maçın hepsi 44 Malatyaspor'un rakipleriydi. 44 Malatyaspor'da bizim memleketimizin takımı. Geçen sezon biz aynı durumdaydık, onlarda aynı şekilde çıktılar, bizler için mücadele ettiler. Bizde 44 Malatyaspor'un rakipleri olan İslahiyespor, Elbistan Belediyespor ve Belen Belediyespor'u yendik. İki takımda, Malatya'mızın BAL Ligi'nde mücadele eden güzide takımları. Belen Belediyespor karşısında aldığımız galibiyetten sonra onlarda biraz rahatladılar. 44 Malatyaspor'a da başarılar diliyorum, Allah yollarını açık etsin" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız