SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah'a Hamdolsun Bizim Ölümüz Yüzde 45"

0
Güncellendi - 2019-08-15 03:21:53
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen bayramlaşma programına AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahralı’nın yanı sıra AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Paylaşmanın, dayanışmanın, halden anlamanın en yoğun yaşandığı; birbirimizi hatırladığımız, birbirimizi görmekten mutlu olduğumuz, hasret ve özlem giderdiğimiz, muhabbete doyduğumuz günlerden birisini daha idrak ediyoruz. Allah bu tür günlerde birliğimizi, beraberliğimizi artırmamıza vesile olacak hal ve hareketlerde bulunmamızı nasip etsin. Küskünlüklerimizi, dargınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı unutmamızı vesile etsin. Tüm dünyada, ezilen tüm inananlarında bayram tadında bayramlar yaşadığı daha güzel nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatyalıların ve programa katılan herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

AKP ilçe teşkilatlarında daha önceden görevde olanlar ile şuanda görevde olanların yine bir çatı altında toplanmasının güzel bir tablo olduğunu dile getiren Gürkan, bu durumun kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtti.

Gürkan, birlik ve beraberliğin muhafaza edilmesinin önemli olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Bayramın esası da budur. Kardeşliğin temayüz etmesi, taçlandırılmasıdır. Malatya’da Kurban Bayramını gerçekten de anlamına uygun şekilde idrak ediyoruz. Dün ‘resmi bayramlaşma’ diye tabir ettiğimiz devlet ricali, belediyelerle birlikte olduğumuz Hürriyet Parkı’nda bayramı kutladık. Orada da hakikaten coşkulu, kalabalık bir grup gelmişti. Devlet ricalinin hepsi, belediyelerimizde görevli arkadaşlarımız, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri oradaydı. Bugün burada da kalabalık bir topluluk var. Bu da Malatya’daki birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir. Malatya, seçimlerde bunun en güzel örneğini gösterdi. Yüzde 70’in üzerinde bir oy. Türkiye’de her tarafta oy düşerken Malatya’da pik yaptı. Bunu sizler, teşkilatlarımız yaptı, hep beraber yaptık. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.”

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise konuşmasında şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız bu partiyi kurduğunda arkasında duran çok az sayıda insan vardı. Ama Malatya ilk kurulduğu günden beri en yüksek desteği veren ildir. 2002’de girmiş olduğumuz seçimde Türkiye genelinde yüzde 34 alırken, Malatya yüzde 52’yle desek vermişti. Bunda bütün teşkilatlarımız ve arkadaşlarımızın emeği vardır. Malatya, bugün geldiğimiz bu noktada her seçimde oyunu artırarak devam etmiş ve bugünde yüzde 70’lere gelmiş bir ildir. Allah’a hamdolsun cumhurbaşkanımızın, partimizin arkasında dimdik duran bir memleketimiz var. Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun hiç kimse kimsenin aklıyla alay edemez, dalga geçemez.”

Muhalefetin AKP’yle ilgili söyleyebilecekleri bir tek sözün bile olmadığını ifade eden Kahtalı, “Bu ülkede çakılı bir çivileri olmayanlar, kalkmış bu partinin gidişatıyla ilgili konuşmaya çalışıyorlar. Onlar haddini bilecek. CHP zihniyetini bu memlekette insanlarımızın çoğu biliyor. Bunlar kalkıp ülkemiz, memleketimiz, ilimiz üzerinde konuşmaya hiçbir hakları ve hadleri yok. Teşkilat olarak kenetlenerek, bir ve beraber olduğumuzu, nasıl kenetlendiğimizi üzerimize oyun oynamaya çalışanlara bir kez daha göstereceğiz. Bizim partimiz, elhamdülillah çok büyük bir parti. 17 yıldır bu ülkeyi idare eden bir parti. İstanbul’da bütün şer güçleri bir araya geldi. Hepsi bir araya geldi oyunlar kurdular, hileler yaptılar, aldatmacalar yaptılar, algı operasyonları yaptılar, sosyal medya üzerinden insanları kafalarını bulandırmaya çalıştılar, oyları çaldılar, her şeyi yaptılar. Allah’a hamdolsun bizim ölümüz yüzde 45. Bunların topu bir araya geldi, bir o kadarda dışarıdan destekçileri ve şerdeki o fitnebazlarla beraber ancak hileyle yapabildiler. Allah’ın izniyle bu ülkenin önü açık” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da siyaset olarak yapılan çalışmaları çok iyi görmek zorunda olduklarını kaydederek, “Yapılan çalışmaları da, atılan adımları da çok iyi görmek, irdelemek zorundayız” dedi.

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Veli Ağbaba ve İl Başkanı Enver Kiraz'ın kendisi hakkında açıklama yaptığını hatırlatan Çakır, şunları ifade etti:

"Sadece kendi belediyelerine baksalar, Beylikdüzü'ne baksalar İmamoğlu'nun (Ekrem) belediyesine bu alanda ne kadar harcama olmuş, Çankaya'ya, Bakırköy'e bir baksalar bizim ne kadar tasarruflu bir bütçe ödediğimizi görecekler. Atılan bu iftiraların hiç biri bize yapışmaz Allah'ın izniyle. Biz bir haram lokma yemedik, yemeyiz de Allah'ın izniyle. Hiçbir israfı yapmadık bu zamana kadar yapmamaya gayret ettik. Bütün hesaplarımız şeffaf ve açıktır. Ama bunun üzerinden iftirayla siyaset oluşturmaya çalışanlara da fırsat vermeyeceğiz. Gerektiği zamanda bütün detayları kamuoyu huzurunda kim gelirse gelsin bunları açık bir şekilde paylaşacağız. Çamur ve iftirayla hiçbir yere gidilmez. Biz şeffafız, alnımız açık. Yaptığımız işler ve projeler hep ortada. Herkese gerektiği zaman verecek cevabımızı da net bir şekilde veririz.”

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Nikah Sarayı'nda düzenlenen törendeki konuşmasında, partisinin kuruluşundan bu yana milletle beraber yürüdüğünü, siyaset yaptığını ve gücünü aldığını belirtti.

Bugüne kadar hizmet siyaseti yaptıklarını kaydeden Tüfenkci, AKP iktidarları döneminde Türkiye'yi en az 4 kat büyüttüklerine dikkati çekti.

Daha hızlı hareket edebilmek adına Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtiklerini anımsatan Tüfenkci, şunları söyledi:

"Bu sistemin oturma sancılarını yaşarken birileri sistem üzerinden bizleri vurmaya çalışıyor. Biz biliyoruz ki 2019 sonunda dengelenme gerçekleştikten sonra 2020'den sonra Türkiye emin adımlarla yoluna devam edecek. Bizi birbirimize düşürerek, kavga ettirerek AK Parti'yi ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmaya yönelik siyasete asla ve asla AK Partiliyim diyenler, dava sahibiyim diyenlerin pirim vermeyeceğini biliyorum. Birileri yeni parti kurmanın, dönmelerin hesaplarını yaparsa yapsınlar Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyecek."

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık da tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ettiğini belirtti.

AKP'nin 18 yaşına girdiğini aktaran Çalık, "Biz milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle. 14 Ağustos 2001, üzerinden tam 18 sene geçti. 18 yaşında bir parti, 17 yıldır iktidarda. Bu milletimizin, teşkilatlarımızın sayesinde oldu. AKP veda değil vefa partisidir dedik. Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza asla değişmedik ama yola çıktıklarımız yolda bizi bırakıp başka yola sapıyorlar ise onlara da güle güle dedik" ifadelerini kullandı

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • ahmet (4 yıl önce)
    Şu güzelim yeşil Tecde, .barguzu, bostanbaşı şehre can veren nefes aldıran yeşilliklerin beton yığınlarına bürünmesini çocuklarımıza nasıl anlatacağız. Bu ihanetin bedelini kime nasıl açıklayacağız bilmiyorum. Öncelikli doğaya ihaneti gelişmişlik algısına bürümenin güzelim Malatya yı çöle dönüştürmenin, toprak sahiplerinin bir kaç daire uğruna müteahhitlerin ise üç kuruş kazanç uğruna geleceğimize doğamıza ülkemize şehrimize bu kadar kötülük yapmalarına müsade eden belediye başkanlarımız ve buna alet olan çalışlanlar bunu ileride çocuklarına nasıl anlatacaklar yada torunlarının yüzlerine bakarken ne düşünücekler çok merak ediyorum. Beton yığınları içerisinde bir gün boğulurken gelecek biz aheste aheste seyrede duralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • rıdvan (4 yıl önce)
    KENDİNİZİ DEV AYNASINDA GÖRMEYİN VE KİBİRLİ OLMAYIN. UNUTMAYIN BU MİLLET GETİRDİĞİ GİBİ GÖTÜRMESİNİ DE BİLİR.AKÇADAĞ,HEKİMHAN,ARAPGİR GİBİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Yani bize tıpıııış tıpış oy vereceksiniz diyorlar. Bu da Malatyaya kapak olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Camur atmayin.chp.siz once belediyede fazla dan Odenen paralarini yolsuzluklarin hesabini verin Allah bayramlari oluleri siyasetin.icine sokmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldız (4 yıl önce)
    Üsluba bakın;şer güç,fitne,dış güçler,chp zihniyet , ayip ayip , ne zorunuza gitmis buyuk sehirleri kaybetmek , 31 martta fitneyle almaya çalıştınız halk gereken cevabı 24 haziranda verdi ayrica , 2 milyonluk ihale , 20 bin tl ye yaptırılıyor, buda mi cehape zihniyeti çakır dan cevap bekliyoruz , kıvrımlı cümleler değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldız (4 yıl önce)
    Öyle bir konusmuşlarki, görüp okuyan bunları peygamber torunu zanneder...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    AK parti ye oy vermiş ve Ak partili üyeliğinden yeni istifa etmiş biri olarak söylüyorum artık size oy vermeyeceğim.Ben artık o yüzde 45 in içinde değilim sizin için belki bir anlam ifade etmeyebilir bir kişi gitti dersiniz çok da kaideye almayabilirsiniz. Biliniz ki o kartanesi birgün kartopu olur ve çığa dönüşebilir.Ne yaptınız soruyorum Esenliğin mallarını haraç mezat DAĞITTINIZ. Belediyeye alımlarda liyakat hiç değer vermediniz benim adamım benim akrabam benim eşim benim dostum benim.... Dediniz. Reisi de hiç dinlemiyorsunuz gidin kapı kapı gezin küskünlerle barışın neden oy kaybediyoruz gönül alın. Sizlerin umurunuzda değil. Sadece bu seçimde büyükşehire Selahaddin Gürkan nın şahsına oy verdim sizlere değil
    0
    0
    Yanıtla
  • batalgazi44 (4 yıl önce)
    ak partiye benden bir dost tavsiyesi. ekonomi, devlet dairelerindeki gereksiz israf ve saltanat, suriyeliler, iltimas gibi konular düzeltilmezse istanbul gibi malatya da dahil çok şehir bir daha ki seçime kaybedilir. beton ekonomisi yerine ( paralı yol, köprü, hastane) istihdama yönelik yatırımlar yapılsın, fabrikalar açılsın, tarım ve hayvancılık teşvik edilsin, üniversitelerdeki gereksiz bölümler kapatılsın. üniversite okuyamayacak öğrenciler mesleki ve teknik liselere yönlendirilsin, organize sanayilere ve özel teşebbüs yatırımlarına teşvik verilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yemliha (4 yıl önce)
    Bütün suç milletin , risk alamıyor, CHP ye değil TKP ye AKP ye değil saadete berin bakalım, ama yürek ister o da buralarda yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (4 yıl önce)
    gurkan gurkan dediniz ne faydasi oldu bu adamin iskir typ elaman alio evi arabasi parasi olanlara cikio onca genc ortada hersey ates pahasi parka gidiosun suriyeliden gecilmio hastaneye gidiosun bi dis kisti icin 1 yildir cozum bulamiosun yeme icme dersen kokmus tavuklar kasap pazarinda milleti kanser ediosunuz bicak tasimiyan uyusturucu kullanmayan kalmadi alan belli satan belli millet gezio ortalikta hicbiseyin denetimi yok bir daha tobe olsun bunlara oy moy yok ya herkes ayni
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (4 yıl önce)
    Temsil ağırlama gideri :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Ak partiden ayrılın yüzde kaç olursunuz görelim millet çaresiz birde sayın Erdoğan'a duyulan vefa olmasa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanımız ve ilimizin muhafazakar ve milliyetçi yapısı olmasa sizlerin şahsınıza bu ilde kaç oy çıkar görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (4 yıl önce)
    Yav reis olmasa sizde biliyorsunuz ne alacağınızı da işte bol keseden atıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (4 yıl önce)
    Hepsi kendilerini aklama gayreti içindeler. Derler ya yarası olan gocunur. Mikrofonu gören kendini aklamaya çalışıyor. Sıkıntınız yoksa rahat olun efendiler. Malatya halkı da bunları konuşursun. Gerçi Malatya da gerçek Malatyalı mı kaldı?
    0
    0
    Yanıtla
  • İşsiz (4 yıl önce)
    Rezalet bir cümle bu dünya fani ölüm aniden gelir artık ne cümle kullanacağınızı bilimiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Öznur ve ekibinden acilen Malatya’nın temizlenmesi lazım. Yoksa yüzde 20 ye kadar geriler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehnet (4 yıl önce)
    Reisin kredisini harcıyorsunuz,reis bir bilse ki siz hep böyle şov yapıyorsunuz, hepinizi bir dakika bile orda tutmaz.Yazık, partiye zarar veriyorsunuz,layık değilsiniz bu partiye...Oyları siz almıyorsunuz, oylar reise veriliyor,farkında mısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Sayın vekiller kendinizden bu kadar eminsiniz inin cumhurbaşkanının sırtından bağımsız aday olun da %45 görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat torun (4 yıl önce)
    Akp nin bukadar güç sarhoşu olacağı hiç aklıma gelmezdi. Ancak demekki insanoğlu sınanarak nankörlüğü veyahutda insaniyeti ortaya çıkıyormuş. Helede Malatyamızın i sanlarını aşağılar gibi "bizim ölümüz yüzde 45" çok yanlış ve insanımızı cepte keklik görme hadi bakalım önümüzdeki seçimde nesiniz o zaman göreceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sarıbaş (4 yıl önce)
    Reis istediği kadar Hülagü 'den anlatsın. Bir Müslüman olarak bu kibiri siz milletin temsilcilerine hiç yakıştıramadım. Hepimiz aciz bir Kul'uz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    İlk seçimde inşallah görüşürüz Kahtalı BEG. vallahi de billahi de Ak partiye oy veren biri olarak yazıyorum. Siz böyle devam edin görüşürüz. ESENLİK ği unutmadık. İşe nasıl hangi kıstasları göre aldığınızı biliyoruz. Bu memlekette kpss de çok iyi puanlar alıp atanamayan binlerce insan var bunların ahı size yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)
    Gürkan ı aday koymasaydiniz biraz zor kazanirdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (4 yıl önce)
    Üsluba bakın;şer güç,fitne,dış güçler,chp zihniyeti. Senin şer dediğin halkın iradesiydi,31 martta fitneyle almaya çalıştınız halk gereken cevabı 24 haziranda verdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (4 yıl önce)
    Ben sana doğrusunu söyleyeyim sayın Kahtalı. Malatya'da AK Parti'nin değil sizin güç aldığınız ve başta Büyükşehir olmak üzere çok büyük güç verdiğiniz malum kesim olarak oy gücünüz en çok yüzde 4.5. Kesinlikle yüzde 5 bile değil.Gerçek gücünüz bu.Ama feleğin gözü kör olsun AK Partiye oy veren yüzde 95-96 kenarda dururken partinin tüm gücünü kullanıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)Nihat isimli kullanıcı yorumuna
    Nihat bey doğru söylüyorsunuz önüne gelen vakıf ve dernek kurmuş hepsinin oyu yüzde beş bile değil malatyayi idare ediyorlar sayın gurkanda dümen sularına girmediği için ne yapacaklarını bilmiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Sovdan baska bir sey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Selo Can (4 yıl önce)
    Aaaa sevgili başkanımız kravat da takmamış. Hiç yakışıyor mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Ben kesinlikle oy kullanmayacağım
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil Saygıner (4 yıl önce)
    Ekrem Imamoglu veya Mansur Yavaş gibi ortada bir aday gelirse siz %45 karşı taraf %55 alır, olay biter. Bakalım o zaman ne konuşacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayır cemil bey adam doğru söylüyor ölüsü bile yüzde 45le kazanır çünkü karşıdaki aday yüzde 55i hak edecek potansiyel de olsa bile Malatya milleti partiyi bir dogma haline getirdi Malatya için ak parti demek varlık sebebi demek ak Parti'nin olmadığı bir yaşam yaşam değildir anlayışındalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (4 yıl önce)
    Herkes çok güzel konuşuyor, tebrikler. Yerel seçimlerde Malatya nin oy oranı düştü. Bilmem farkındamisiniz. Bunun sebebini araştıran sorgulayan oldu mu? Eyvallah İstanbul da bütün şer güçler biraraya geldi, kabul. Sizin de eliniz armut toplamiyordu. Yetkileriniz var, devletin gücü arkanızda, bu güçlere karşı nasıl mücadele edildi. Bunların hepsi boş laflar. Kestane gürgen palamut Altı yaprak, üstü bulut Sen gel burda, derdi unut Orman ne güzel, ne güzel.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKP ye oy vermeyenler şer güç değildir kardeş bunu kabullensen iyi edersin. Etmezsen de sen bilirsin. Millet birleşmek istiyor. Bıktı ayrımdan. Malatya da ile oylar bundan sebep düştü. En büyük belediyeler bu sebeple gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)
    CHP iftira attı kabul , şu an görevdeki AKP li BÜyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da mı size iftira attı.Hep aynı laflar belki vu harcamaları da dış gücler yapmıştır kim bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    "Hamdolsun Bizim Ölümüz Yüzde 45" bu başlık konu ile ilgisiz sanırım. lütfen düzeltin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (4 yıl önce)
    Bu bayramlaşma AKP il başkanlığının ödemesi kim yapacak? Malatya Büyükşehir temsil ve ağırlama giderimi ? Ahmet Çakırın bahsettiği ağırlama yoksa bu ve bunun gibiler mı?
    0
    0
    Yanıtla