SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Allahım Bol Haber Nasip Et!''

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Bu arada, MHP'nin ilçe örgütlerinin iftar yemekleri programı da devam ediyor.

CHP MİLLETVEKİLİNİN İFTAR YEMEĞİ..
Milletvekili Aslanoğlu'nun Sandal Lokantası'nda verdiği iftar yemeğine, yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışan gazeteciler katıldı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve Malatya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftarda duayı, Malatya'nın renkli simalarından "Şeker İmam" olarak tanınan Şeker Camii imamı Celal Tilgen yaptı. Tilgen duasında, "Allah'ım gazetecilere bol haberler nasip et" dileğinde de bulundu.

Garsonlarla birlikte zaman zaman masalara servis yapan Aslanoğlu, Ramazan ayında gazetecilerle iftar yemeğinde buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

MHP'NİN İFTAR YEMEKLERİ..
Öte yandan MHP Doğanşehir ve Kuluncak ilçe teşkilatları ilçe halkına ve partililere iftar yemeği verdi.

İftar yemeklerine MHP Malatya il Başkanı Ömer Ekici,MHP eski Milletvekillerinden Namık Hakan Durhan,MHP Malatya ilçe Başkanı Cumali Gürhan, Ülkü Ocağı Başkanı Burhan Coşkun, MHP kadın kolları Başkanı Gülşen Özer, Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata, MHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP belediye meclis üyeleri,Battalgazi ilçesi halkı ve kalabalık bir partili grup katıldı.

MHP il Başkanı Ömer Ekici iftar yemeğinde katılımcılara yaptığı konuşmada AKP Hükümetinin politikaları ile özellikle AB VE ABD ‘nin PKK ile ilgili tutumlarını eleştirirken, Başbakanın ABD Başkanı ile yaptığı görüşmede PKK ile ilgili açıklama yapılmamasına tepki gösterdi. ABD’ ye verilen bu konuda verilen tavizden dolayı Türkiye’nin itibar kaybettiğini öne süren Ekici,"Hükümetin artık bombası patlamıştır. Kıbrıs,PKK,ve Kuzey Irak konusundaki teslimiyetçi politikalar bunları sandığa gömecektir." dedi.

FOTO: CHP Milletvekilinin iftar yemeğinden bir görüntü..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız