SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah'ın da Bir Hesabı Var"

0
Güncellendi - 2020-01-03 07:00:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, 2020 yılının ilk ziyaretini esnaflara yaptı.

Milletvekili Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı İhsan Koca ve partili yöneticilerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Çalık, AKP’de görev almış isimleri de işyerinde ziyaret ederek, sohbet etti.

Çalık, esnafların ve caddede karşılaştığı vatandaşların yeni yıllarını da tebrik etti. Vatandaşlarla sohbet eden Çalık, “Türkiye geleceğe büyük adımlarla yürüyor. Türkiye, 2023 yılı Haziran ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine kadar 4 yıllık süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni projelere ve yatırımlara kavuşacaktır. Bizler liderimizin yol arkadaşları olarak milletimizin emrinde ve milletimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Yerli siyasetimizle milli hedeflerimizi ulaşacağız.” dedi.

Çalık şunları söyledi, “Türkiye demokrasi ve hukuk devleti yolunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Bazıları çıkmış; ‘Özgürlük için yola çıkıyoruz’ diyor. Ama bunları özgür bir Türkiye’de söyleyebildiklerini unutuyorlar. AK Parti yerli ve milli bir siyasi harekettir. AK Parti yerli ve milli olduğu için darbe girişimlerine maruz kalmıştır. AK Parti’nin darbe girişimlerine maruz kalmasını seyredenler ve ses çıkartamayanlar şimdi çıkmış demokrasiden bahsediyor. Herkes hesap yapabilir, herkes plan yapabilir, milletin de bir hesabı vardır, ama en önemlisi Allah’ın da bir hesabı var. Galip olacak olan O'nun hesabıdır. Biz ülkemiz ve milletimiz için çıktığımız yoldan taviz vermeden 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarımızla yürüyemeye, gönül ve inanç coğrafyamıza umut olmaya, mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Çalık, “Türkiye’yi kaosla, terörle, darbeyle, krizle, istikrarsızlıkla durdurmaya çalışanlar başaramadı, başaramayacaklar. Artık yönlendiren değil, yön veren bir ülke var, yönlendirilen bir lider değil, bölgeye ve dünyaya yön ve istikamet gösteren bir lider var. Böyle bir durumu isteseler de istemeseler de kabul edeceklerdir.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Tr44 (4 yıl önce)
    Görünmesenizde daha iyi olacak sizi görünce milletin keyfi Kaçıyor sıkıldık aynı türküyü dinlemekten
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (4 yıl önce)
    Aziz mübarek Cuma gecesi hürmetine Ya Mukyedir Ya Kahhar Ya Rabbil Alemin zalimlerle gör hesabını en kısa zamanda...
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    allah kitap olmadan siyaset yapılmaz.manevi duygulara hitap etmeden vatandaşı kandırmak zor olur.olurya sistem alaşağı ,ters yüz olursa buda mı allahın bir hesabı sonucu diyeceğiz.işte bunlar allahla aldatan kişilerdir.kim ki allah kitapla ağzını açıyorsa hemen oradan uzaklaşın ,bilin ki makbul bir kişi değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (4 yıl önce)
    Bizde Allaha bıraktık o hesabı
    0
    0
    Yanıtla
  • vural (4 yıl önce)
    yüzünüzü görmekten sıkıldık artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)
    KPSS Soruları çalındı denildiğinde ses çıkarmayan, bu cemaatin olimpiyatlarının açılış konuşmasında GÜZELLEMELER okuyan, en ufak işçi alımında cemaat referansı isteyene, açılım sürecini eleştirenlere BUNLAR KANDAN BESLENİYOR diyenlere de ALLAH ın HESABI VAR Öznur ABLA.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (4 yıl önce)
    Amenna
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadık (4 yıl önce)
    Allah ne buyurmuş: "Sen de öleceksin, onlar da ölecekler. Sonra kıyamet gününde Rabbinizin huzurunda duruşmaya çıkacaksınız." (Zümer Suresi)
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)
    Memleketi mahvetmek için Sizden olmayanların bir çaba sarfetmesine gerek yok, Siz yetiyorsunuz.Bilakis Sizden olmayanların görüş ve düşünceleri Memleketimize daha hayırlıdır. Örneğin; Son bir ayda devlet, üniversite ve özel hastanelerde hastalananların sayısındaki artış, teşhisi ve tedavisi belli olmayan ateşli hastalıkların (-ki özellikle Suriyelilerden geçtiği idda edilen) ve bütün hastanelerin hasta kabul etmemesi, enfeksiyon risklerinin en üste olduğu iddalsrın bir yanıtınız olacak mı? Bir başka sorun; 01.01.2020 tarihinden itibaren hastanelere giden ve "GENEL SAĞLIK SİGORTASI" (bunu da vatandaşınıza sizler armağan etmiştiniz !) borcu olanların artık paralı muayene edildiğini herkes çok iyi biliyor. Bu konuda bir pişmanlık duyuyormusunuz ? Yoksa Sosyal politikayı biz yapıyoruz deyip topu taca atmaya devammı edeceksiniz ? Asgari ücretliye Reisiniz jest yapmayı düşünüyor mu? Yok sa şükür edebiyatına devam mı? Önce bunların hesabını bir alalım... Yaradanın hesabına gelince; O'nun hesabı ıslahtır, ıslah olmayana gazaptır. Aman haa...... !
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Söylediklerinizin hiç ehemmiyeti yok. .Ama Bir tek Allahın da hesabı var söyleminiz doğru o hesap illaki verilecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    öznur çalık'ı eleştirilenler söylüyorum malatyada öznur hanımdan başka gezen vatandaşın derdini dinleyen malatyaya yatırım yaptıran başka bülent tüfenkçi dışında hangi vekilimiz var..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet başka gezen yoktur.Doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • CHP li değilim de onların vekili de geziyor hatta adam Ankara'da sağlık sorunu yaşayan bir arkadaşımın oğlunu tedavi bile ettirdi hem de kendi partisine oy vermediğini bildiği halde
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Doğru Allahın da bir hesabı var ve birgün sizden bu hesabı soracak. Haksızlık, adaletsizlik, adam kayırma, gibi bir sürü mağdur insan var. Bütün bunların hesabını Allah a nasıl verceksiniz? Siz düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldız (4 yıl önce)
    Allah a hesabı herkes verecek, ama büyük bir ihtimalle önce siz ve bağlı bulunduğunuz siyasi görüşün yöneticileri verecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Feto terör örgütü ile yıllarca beraber olan sizdiniz..papaz ı inat etmeyip başta verseydiniz bu kriz olamayacaktı..yani ülkede olumsuzluklar yaşanıyorsa bunun temel sebebi sizin uyguladığınız yanlış politikalar sayın vekilim.. insanlar artık hastane yol köprü ifadelerinden sıkıldı..ülkeye getirdiğiniz milyonlarca ne olduğu belli olmayan mülteciler bile benim için bu ülkeye yapılmış bir kötülüktür..dünyanın hiç bir yerinde milyonlarca mülteci sorgusuz sualsiz başka bir ülkeye alınmaz.. söylenecek çok şey var ama dediğiniz gibi Allah ın hesabı var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dedektif (4 yıl önce)
    Hiçbir sozunuzu malatyaliya tutmadiniz!
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (4 yıl önce)
    Allah in adaleti karsisinda hesap vereceksiniz çok doğru başlık atılmış. abla hızlı tren ne oldu onyedi yıldır söz verdin daha nekar bekleyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Doğru Allahında bir hesap var tabi yoksa size başka kimse hesap soramıyor hesapı Allah soracak
    0
    0
    Yanıtla