SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Allah'ından Bulsun''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 12 yaşındaki oğlunun elleri arkadan bağlanmış vaziyette yakılarak öldürülmesi olayı karşısında yaşadığı acıya daha fazla dayanamayan anne Zeynep Avşar, hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz 17 Eylül Cuma günü gece merkez Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi üzerindeki harabe bir evde 12 yaşındaki Kenan Avşar adlı ilköğretim 7. sınıf öğrencisi elleri arkasında bağlanmış vaziyette ateşe verilerek öldürülmüştü. Kenan'ın katil zanlısı 45 yaşındaki Aydın G. tutuklanarak cezaevine konuldu. Aydın G.'nin hurdacılık yaptığı belirtildi.

Oğlunu feci bir olay neticesi kaybeden anne Zeynep Avşar, rahatsızlanınca gece hastaneye kaldırıldı. Oğlunun katil zanlısının yakalanarak tutuklandığı haberini alan anne Zeynep Avşar, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada bir süre hastanede doktorlarca serum verilerek gözetim altında tutulan anne Avşar, tekrar evine götürülürken, ayakta durmakta zorlandığı belirtildi.

Bu arada, baba Özcan Avşar, katil zanlısının tutuklanması ile ilgili olarak, "Allah'ından bulsun. Ne diyeyim. Allaha havale ediyorum. Daha çocuğumun cesedi gelmedi. Ben katili tanımıyorum daha önce görmedim. Oğlum olayın olduğu gün, şortunu giyip, aşağıya inip, topaç çevirmek için izin istedi. Eşim katilin yakalandığını duyunca biraz düzeldi. Oğlum, olaydan 1 gün önce okula gitmiş. Oğluma sabahçı olduğunu söylemişler. Bu yıl ilköğretim 7. sınıfa gidecekti. Dersleri süperdi. Okuldan oğlum için hiç şikayet gelmedi" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız