SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Allak Bullak Oldum'

A- A+ PAYLAŞ

Üçüncü Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde bulunan eski İnönü Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmioğlu, Şener Eruygur'la yaptığı telefon görüşmesinde ilginç diyaloglar geçiyor.

DESTEKLEDİĞİ ADAY KAYBEDİNCE..
Hilmioğlu üniversitede yapılan rektörlük seçimlerinde desteklediği aday kaybedince Eruygur'a şöyle diyor: "Paşam seçimlerden sonra allak bullak oldum. Biraz daha pasif görev verirseniz sevinirim." 'Silahlı terör örgütüne üye olma, TBMM'yi ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek'le suçlanan Hilmioğlu hakkında iki kez ağırlaştırılmış ağır hapis cezası isteniyor. Hilmioğlu ve Eruygur arasında geçen konuşma şöyle:

F.H: Yani işte biz de burada seçim yaptık. Seçimin sonucu çok kötü. Ancak ikinci olabildik.

Ş.E: Yapma... Ne yapalım.

F.H: Çok güvendiğimiz insanlar bir şekilde kaydı. Komutanım bir şey daha arz etmek istiyorum.

ALLAK BULLAK OLDUM PASİF BİR GÖREV VERSENİZ
Ş.E: Estağfurullah.

F.H: Bu ee önümüzde ADD seçimleri var.

Ş.E: Evet biliyorum bende onun için aradım.

F.H: Evet yönetim kurulu üyeliğimden de affımı istiyorum. Bilim danışma kurulu olabilir.

Ş.E: Peki neden bunu istiyorsun Fatih hocam?

F.H: Paşam şimdi buradaki olaydan sonra çok allak bullak oldum hakikaten. Bi süre uzak kalayım.

Ş.E: Bizim farklı düşündüğümüzü biliyorsun yani.

F.H: Evet biliyorum çok teşekkür ederim ama yani daha pasif bir görev olursa sevinirim.

Ş.E: Peki olsun...

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız