SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Almak İsteyen Bana Başvursun"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Genel Meclisi toplantısında il özel idaresi iş merkezinin satışı ve Musiki Cemiyeti'nin başka yere taşınması konuları görüşüldü. 
 
İl Özel İdarasi Salonu'nda Naci Şavata'nın başkanlığında düzenlenen toplantıda, Akpınar kavşağındaki il özel idaresi iş merkezinin boş olan dükkanlarının iş merkezi satılana kadar Halk Eğitim Merkezi'ne verilip, burada kurs açılması teklifi ele alındı. Teklif, ilgili komisyon tarafından incelenmek üzere havele edildi. 
 
İl Özel İdaresi iş merkezinin kiralama konusu görüşülürken, bazı meclis üyleleri, burasının satılması konusunda geçen yıllar karar alınmasına rağmen hala satılmadığını dile getirdiler. 
 
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, "Daha önceden birkaç kez satışa çıkarılan il özel idaresi iş merkezine talipli çıkmadı. Fiyatı sanırım 10.6 milyon TL idi. Ancak talipli çıkmayınca satılamadı. Burasını almak isteyen bana veya il özel idaresine başvurabilir" dedi. 
 
Bu arada, toplantıda, Velilik arkasındaki il özel idaresi iş merkezinde faaliyetlerini sürdüren Musiki Cemiyeti'nin buradan başka yere taşınması kararı alınmasına rağmen uygulanmaması konuşuldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız