SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alman Başkandan Malatyalı Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Merkezi Mannheim'da bulunan Avrupa Malatyalılar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden Kültür ve Spordan Sorumlu Belediye Başkanı ve Haziran ayında yapılacak olan seçimde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Peter Kurz, yapılan çalışmalara destek sözü verdi.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Avrupa Malatyalılar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği başkanı Murat Alabaş, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Dr. Peter Kurz, derneğin sosyal hizmetlerinden ve yaptığı yardımlardan dolayı tebrik ederek, yapılan çalışmalara belediye olarak destek vereceklerine dair söz verdi.

Derneğin 2. başkanı işadamı Kenan Nalcı ise, şehir merkezinde yer alan ve çoğunluğu Türklerin işlettiği işyerlerindeki sokak ve caddelerin yeniden tasarlanarak günümüz şartlarına ve şehir imajına uygun hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Malatyalılar Derneğini ziyaret etmekten büyük onur duyduğunu dile getiren Belediye başkanı Dr. Peter Kurz'a üzerinde kendi isminin yer aldığı Malatyaspor'un 44 numaralı forması Avrupa Malatyalılar Derneği Başkanı Murat Alabaş tarafından takdim edilirken, kendisinin 44 yaşında olduğunu kaydeden Dr. Kurz, bu jestten dolayı ayrıca teşekkür etti.

Daha sonra derneği gezen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkan aynı zamanda derneğin şeref defterini de imzaladı.

Başkan Murat Alabaş, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Malatya'ya davetini de ilettiği görüşmeden sonra Mannheim'ın saygın restoranlarından olan Otantik'te verilen yemek ile ziyaret sona erdi.

HABER-FOTO: Kamil YILMAZ (Türkiye Gazetesi Mannheim Bölge Muhabiri)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız