SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alman Kadının Tercihi Malatya

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:04:46
Alman Kadının Tercihi Malatya
A- A+ PAYLAŞ

Almanya’nın Duisburg şehrinde yaşayan 45 yaşındaki Sabine Schubert, bir tanıdığı sayesinde önceden randevu alarak Malatya'daki özel bir hastanede estetik ameliyatı oldu.

Almanya’nın Duisburg şehrinde yaşayan 45 yaşındaki Sabine Schubert, bir tanıdığı sayesinde Malatya Özel Gözde Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doktor Hakan Aydoğan’a ulaştı. 2 ay önce randevu alarak Malatya’ya gelen Schubert, meme küçültme, liposuction (yağ alma) ve kol germe ameliyatı oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan plastik ve estetik cerrahi uzmanı Dr. Hakan Aydoğan, “Hastamız Almanya’dan geldi. Sağlık turizmi kapsamında estetik ameliyat olmak için geldi. Hastamıza meme küçültme, liposuction (yağ alma) ve kol germe ameliyatı yaptık. Sabine hanım ile 2 ay önce görüştük ve randevu verdik. Malatya’ya geldi ve ameliyatını yaptık” dedi.

Aydoğan, yurt dışından estetik ameliyat için birçok hasta geldiğini kaydederek, “Yurt dışından gelen hastaların en çok tercih ettiği ameliyatları göğüs, liposuction ve karın ameliyatları oluşturuyor” ifadesini kullandı.

Gözde Hastanesi'nde estetik ameliyat olan Sabine Schubert ise başarılı bir operasyon geçirdiğini ve memnun olduğunu ifade ederek, “Tanıdığım bir kişi sayesinde Malatya’ya geldim. Operasyon gayet güzel geçti. Kendimi çok iyi hissediyorum. Doktoruma ve hastane personeline çok teşekkür ediyorum. Gayet iyi ilgilendiler ve yardımcı oldular. Bu tür operasyon geçirmek isteyen olursa, burayı önereceğim. Zaten kendileri de gelmeyi çok isterler” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız