SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alman Katılımcılarla Kayısı Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Kayısı için Çarşamba günü yapılacak bir toplantıya Türk uzmanların yanı sıra Almanya'dan da 8 konuk katılacak.

Valilikten toplantıya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Kayısının sanayi ürünü hale getirilmesi ve pazarlama konusunda Valilik, Belediye, Üniversite ve TSO işbirliğiyle bir toplantı düzenleniyor.

Toplantıya ODTÜ'den Prof. Dr. Fatih YILDIZ, Gazi Üniversitesinden Prof. Dr. Nihat BOZDAĞ, İnönü Üniversitesinden Dr. Bayram Murat ASMA, İdeal tarım (İstanbul) Zeki DİRİNCİOĞLU, danışman Faik TİRYAKİ katılımcı olarak iştirak ederken;

Almanya’dan Andreas KOTTİSCH Milletvekili ve İş adamı (ePhilos AG)-Ekonomist, Dr. Manfred AHLSDORFF Mercedes Türkiye eski Genel Müdürü Almanya İşverenler Birliği eski Başkanı Güney Afrika Cumhuriyeti’nde Ticari faaliyet (Ziraat Sektörü), Michael MAYNTZ Göbber Reçel Fabrikası Sahibi ve YKB Yatırıcı Müteşebbis, Mike REİTZE Reitze Mühendislik Şirketi, Dr. Sitefan VOLTERİNG, Stefan HENKE, Manfred BRÜNİNGS Bremenports Lojistik, Mehmet TEPEGÖZ Proje Koordinatörü misafir katılımcılar olarak iştirak edecekler.
Kayısı için önem arz eden program detayı aşağı çıkarılmıştır.

*15.05.2007 Salı;

10.00 Malatya Valisi H. İbrahim DAŞÖZ’ü ziyaret,
10.45 Belediye Başkanını H. Cemal AKIN’ı ziyaret,
11.30 TSO ziyaret,
13.30 Meyvecilik Araştırma Enstitüsünde inceleme,
14.30 Kayısı işletme tesislerinde ve Kayısı bahçelerinde inceleme,

*16.05.2007 Çarşamba;

10.00 Toplantı( Valilik Toplantı Salonu)
Konu; Kayısı İhracatı ve pazarlaması ile ilgili sunum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız