SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alman Konuklara Kayısı İkramı

A- A+ PAYLAŞ

TBMM İdare Amiri olan AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün, Alman Sosyal Etkinlikler Derneği'nin üyelerini makamında kabul ettiği bildirildi.

Bu ziyarete ilişkin olarak Öz'ün TBMM'deki sekreteryasından yayınlanan bülten şöyle:

"TBMM İdare Amiri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Ankara’da yerleşik yaşayan, Alman Sosyal Etkinlikler Derneğinin üyelerini (ASED) kabul etti.

TBMM İdare Amiri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye’de yerleşik yaşayan, Almanya Sosyal Etkinlikler Derneğinin Meclisimizi ziyaretlerinin çok önemli bir zamana, Almanya Başbakanı Angelina Merkel’in Türkiye’yi ziyaretleriyle, denk geldiğini belirtti.

Öz yaptığı konuşmada, Almanya ve Türkiye’nin dostluklarının uzun yıllara dayandığını ve kim ne derse desin Türklerin ikinci vatanının Almanya olduğunu söyledi ve ASED Derneğinin Türkiye’deki çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

ASED Dernek yetkilisinin verdiği bilgiye göre, dernek faaliyetleri içerisinde Çocuk ve Onkoloji hastaneleri ile Meslek okullarına yardım yapan bir kuruluş olduğunu öğrendi.

Öz, derneğin yaptığı faaliyetler üzerine en önemli yatırımın ihtiyaç sahiplerine yapılan yardım olduğunu söyledi ve bu konuda ki çalışmanın çok önemli olduğunu belirtti.

Öz, dernek üyeleriyle yaptığı sohbet sırasında Malatya kayısısından ikram etti ve Alman derneği üyelerini Malatya’ya davet ederek, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız