SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alman Seçimlerinin Malatyalı Adayı

A- A+ PAYLAŞ

Almanya'da 18 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan erken seçimlerde Malatyalı Avukat Mehmet Kılıç, Yeşiller Partisi'nden milletvekili adayı oldu.

Malatya'nın Arguvan İlçesi nüfusuna kayıtlı olan ve 1990 yılından beri Almanya'da yaşayan Avukat Mehmet Kılıç'ın, Yeşiller Baden-Württemberg Eyalet Örgütü'nün isteği üzerine, 18 Eylül tarihinde Almanya'da yapılacak erken seçimlerde milletvekili adayı olduğu belirtildi. Mehmet Kılıç'ın, eyalet listesinin 10. sırasında yer aldığı belirtilirken, Yeşiller Partisi'nin geçen seçimlerde Baden-Württemberg Eyaleti'nden 9 milletvekili çıkardığı kaydedildi.

Yeşiller Partisi Milletvekili adayı olan Kılıç'ın, Ankara Barosu'na kayıtlı avukat iken yüksek lisans çalışması yapmak amacıyla 1990 yılında Almanya'ya gittiği ve çalışmalarını burada sürdürdüğü öğrenildi. Kılıç'ın 21 Eylül 2004 tarihinden beri Heidelberg Kenti Belediye Meclisi Üyeliği yaptığı kaydedildi. Kılıç'ın aynı zaman da Federal Yabancılar Meclisleri'nin kurucu üyesi ve 2000 yılından bu yana genel başkanı olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız