SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Almanlar Bu Kez Risk Görmedi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:03
Almanlar Bu Kez Risk Görmedi
A- A+ PAYLAŞ

3. Türk-Alman Transplantasyon Sempozyumu bu yıl  11-12 Eylül tarihlerinde Malatya’da gerçekleşecek. Aynı sempozyum geçen yıl Alman konuşmacıların “Suriye’deki iç savaş nedeniyle” katılmaması üzerine iptal edilmişti.

İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 3. Türk - Alman Organ Nakli- Cerrahi Sempozyumu ile 2. Malatya Karaciğer nakli Günleri 11-12 Eylül 2015 tarihleri arasında Malatya’da yapılacak. Sempozyuma İnönü Üniversitesi’ndeki organ nakil ve bağlantılı bilim dalındaki öğretim görevlilerinin yanında, Türkiye’den ve Almanya’dan çok sayıda bilim adamı gelecek. 

Almanya’daki Giessen Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanının da katılacağı sempozyumda Karaciğer Enstitüsü Başkanı Prof. Sezai Yılmaz, Türkiye’de karaciğer nakillerinin dünü ve bugünü hakkında bir sunum yapacak.  Sempozyumda Vahap Munyar, Zeynel Lüle ve  Prof Dr Mesut Parlak’ında konuşmacı olarak katılacağı bir oturumda gerçekleştirilecek.

7-­8 Kasım 2014'te Malatya'da  organize edilen "2. Karaciğer Nakli Günleri" ve "3. Türk­Alman Transplantasyon Sempozyumu"  Alman konuşmacıların gelmemesi üzerine iptal edilmişti.  Almanya Dışişleri Bakanlığı'nın vatandaşlarını Suriye'de yaşanan olaylar nedeniyle uyarması üzerine 16 Alman konuşmacı sempozyuma katılmamıştı. Alman konuşmacıların bu yıl gelmesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız