SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Almanlar Yunanistan'ı Sildi...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:13
Almanlar Yunanistan'ı Sildi...
A- A+ PAYLAŞ
 
Alman halkının büyük çoğunluğu, Yunanistan'ı Euro Bölgesi'nde istemiyor.
 
Financial Times'ın yaptığı ankette Almanların büyük çoğunluğunun Yunanistan'ı Euro Bölgesi'nde istemediği ortaya çıktı.Ankete göre Almanların sadece dörtte biri Yunanistan'ın Euro'da kalmasını ve birlikten yardım almaya devam etmesini onaylıyor.
 
Fransızlar ise Almanlara göre daha yumuşak bir tutum sergiliyor. Fransızların sadece yüzde 32'si Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nden çıkmasını istiyor. Ankete katılan İtalyan ve İspanyollar ise Yunanistan hakkında daha iyimser düşünüyor. Almanların sadece yüzde 25'i Yunanistan'ın borçlarını geri ödeyebileceğini söylerken, İtalyanların yüzde 77'si, İspanyolların da yüzde 57'si Yunanistan'ın borcunu geri ödeyebileceğini düşünüyor.
 
Almanların büyük çoğunluğunun Yunanistan'ın Avrupa Birliği'nde kalmasını istememesi, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in işini daha da zorlaştırıyor. Avrupa Merkez Bankası'nın büyük çapta sorunlu ülke tahvili almasına karşı çıkan Merkel, yardım alan ülkelerin de sıkı bir mali disiplin uygulamasında israr ediyor. Anketin sonucu, Merkel'in Yunanistan'ın kurtarma paketi şartlarının neden gevşetilmesini istemediğini de açıklıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız