SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Almanya Daveti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz başkanlığındaki bir heyetin Almanya’ya gideceği bildirildi.

Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, "Geçtiğimiz Mayıs ayında Almanya Bremen eyaletinden bir milletvekili ve işadamı grubu kayısı ve Malatya'daki tarımsal potansiyeli incelemek üzere ilimizde çeşitli incelemelerde bulunmuşlardı. Valilikte yapılan toplantıda, 'izlenimlerinin çok olumlu olduğunu, Malatya'nın yatırımlar için elverişli ve birçok avantajının bulunduğunu, dönüşlerinde bu konuda ileriye dönük olarak bir çalışma ve yatırım planlaması yapacakları' ifade edilmişti"dedi.

Malatya'dan olumlu izlenimlerle ayrılan Alman heyetinin önerileri ile Bremen Eyalet Meclisi ve Ticaret Sanayi Odası tarafından Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'e hitaben davet mektup gönderildiğini ifade eden Güldal, Almanya’ya davet edildiklerini bildirdi.

Almanya’dan yapılan davet üzerine Vali Halil İbrahim Daşöz başkanlığında, Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, Prof. Dr. Nihat Bozdağ ve Prof. Dr. Fatih Yıldız, kayısı ve gıda sektöründeki 8 işadamının katılacağı heyet 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Almanya'ya ziyaret
gerçekleştirileceği bildirildi.

Ziyaret programında, Bremen Ticaret ve Sanayi Odası, Toptancı Hali, Messe Bremen Fuarı, Lojistik Firması, Göbber Reçel Fabrikası, Bremen Eyalet Kalkınma Bankası ve Tekno-Kent'i gezi ve inceleme yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız