SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Almanya'da Genel Seçim 5 Yılda Bir Yapılacak

0
Güncellendi - 2017-09-15 04:04:34
Almanya'da Genel Seçim 5 Yılda Bir Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Almanya'da dört yılda bir yapılan genel seçimlerin 2021 yılından itibaren beş yılda bir yapılması konusunda meclisteki bütün partiler anlaştı.

Almanya'da meclisteki partiler, dört yılda bir yapılan genel seçimlerin 2021 yılından itibaren beş yılda bir yapılması konusunda anlaştı. Avrupa ülkelerinde de beş yılda bir yapılan seçimlere Almanya'nın da uyum sağlamasının ülke menfaatlerinden yana olduğu belirtildi.

Birlik Partileri Genel Müdürü Michael Grosse-Brömer, seçim öncesi her siyasi partinin zamana ihtiyacı olduğunu ve seçimlerden sonra kurulacak hükümetin daha rahat hareket edebilmesi için genel seçimlerin beş yılda bir yapılmasının hem siyasi partiler hem de ülke açısından önemli zaman kazancı sağlayacağını söyledi.

Berlin, iha

[caption id="attachment_218849" align="alignnone" width="650"] FEDERAL MECLİSTEKİ BÜTÜN PARTİLER GENEL SEÇİMLERİN BEŞ YILDA BİR YAPILMASI KONUSUNDA ANLAŞMAYA VARDILAR. (MEHMET KOCA/BERLİN-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız