SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Almanya'dan Elazığ'a da Uçak

A- A+ PAYLAŞ

Almanya'dan Elazığ'a direkt uçak seferleri başladı.Almanya-Elazığ direkt uçak seferinin ilki bugün (29 Mart) Frankfurt’dan gerçekleşiyor. Bu arada, Almanya- Malatya seferlerinin de 7 Nisan'da başlayacağı bildirildi.

ELAZIĞ'A UÇUŞ..
Öger Türk Tur yöneticilerinin verdiği bilgiye göre Elazığ’a uçacak olan ilk uçak neredeyse tamamen doldu. İlk uçuş bu sabah saat 04.50’de Frankfurt’dan direkt Elazığ’a gerçekleştirecek. Öger Türk Tur Frankfurt sorumlusu Gökhan Gezer, “Frankfurt’dan kalkan ilk uçak 09.40’da Elazığ’da varacak. Aynı gün Öger Türk Tur uçağı 10.35’de Elazığ’dan kalkarak 13.50’de Frankfurt’a geri dönecek” dedi. Seferler 26 Nisan’a kadar Frankfurt’dan her Pazartesi günü yapılacak. Mayıs'tan itibaren de pazar günleri gerçekleştirilecek. Ayrıca Elazığ'dan Bingöl, Tunceli, Diyarbakır ve Malatya için otobüs servisi konulacak.

MALATYA 7 NİSAN'DA..
Kış dönemi nedeniyle ara verilen Almanya- Malatya karşılıklı uçak seferlerinin ise 7 Nisan'da başlayacağı bildirildi.

Malatya Öger Türk Bölge Müdürlüğünün yapmış olduğu açıklamaya göre, Nisandan itibaren Frankfurt ve Düsseldorf uçuşları haftada 2 gün yapılacak. Seferlerin olduğu gün Malatya Havaalanından Elazığ, Bingöl, Tunceli, Diyarbakır
ve Elbistan`a otobüs servisleri yapılacağı da belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız