SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Almanya'dan Malatya'ya Bir TIR Dolusu Yardım..

A- A+ PAYLAŞ

Berlin Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından hayırsever işadamlarınca karşılanan özürlü vatandaşlar için tekerlekli sandalye ile hastahanelerde özürlü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak bazı malzemeler Malatya’ya getirildi.

Bir TIR dolusu malzemenin ülkemize getirilmesinde destek olan Berlin Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği destek oldu. Dernek başkanı Hasan Deniz ve işadamı Halil Üstündağ tarafından getirilen, tekerlekli sandalyeler Sakatlar Derneği Başkanlığına teslim edildi. Diğer malzemeler ise hastahanelere teslim edilecek.

Hasan Deniz yaptığı açıklamada özürlü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaları için 166 tekerlekli sandalye ile 7 adet motorlu sakat arabasının Malatya’da Sakatlar Derneği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na iletildiğini belirtti.

Sakatlar Derneği Başkanı Ali Haydar Koyun da yapılan yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür ederken Hasan Deniz’e plaket verdi. Koyun, tekerlekli sandalyelerin gurbetçi işadamı Lütfi Altınparmak ve Alman arkadaşı Jonni Krause tarafından sağlandığını da belirtti.

Berlin Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Deniz de, plaketin, Almanya’ya döndüğünde, düzenlenecek bir gecede hayırsever işadamı Lütfi Altıparmak’a verileceğini belirtti.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız