SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alo 185 Yeniden Devrede

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:56:40
Alo 185 Yeniden Devrede
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü en önemli hizmetlerden biri olan ‘Alo 185 Arıza’ ihbar hattını tekrar kurarak hizmet vermeye başladı. 

Vatandaşın çok rahatlıkla arıza bildirimi, kaçak su ihbarı, su ve kanalizasyon ile ilgili şikayet ve taleplerini ‘Alo 185 Arıza’ çağrı merkezini arayarak bildirebileceklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Malatya merkez ve 13 ilçenin tamamında, vatandaşların 7 gün 24 saat ‘Alo 185 Arıza’ hattını arayarak, su ve kanalizasyonla ilgili her türlü arıza, kaçak su ihbarı, şebekeden kaynaklanan su kaçakları ile ilgili ihbar ve imza gerektirmeyen konularda bilgi almaları mümkün olacak. Ayrıca vatandaşlarımız, ‘Alo 185 Arıza’ hattını arayarak su kesintisi ve arıza olan bölgeler hakkında da bilgiler alabilecekler” dedi.

Özdemir son olarak, ‘Alo MASKİ 185’ hattının Malatya İl sınırları içerisinde, tüm GSM operatörlerinden, ev ve iş telefonlarından aranabildiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız