SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alo 185'e 400 Bin Başvuru

0
Güncellendi - 2020-10-04 02:05:19
Alo 185'e 400 Bin Başvuru
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşların şikâyet ve taleplerini rahatlıkla iletebilmesi için hizmete sunulan Alo 185 Çağrı Merkezi’ne, 2019 yılının Nisan ayından bu güne kadara 400 binin üzerinde talep ve şikayet geldi. Anında sahadaki personele iletilen tüm çağrılar çözüme kavuşturuldu.

MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, 185 Çağrı Merkezi ekibini ziyaret ederek, bir süre gelen çağrılara baktı. Genel Müdür Karataş, 185 Çağrı Merkezi’nin 7/24 kesintisiz çalışmaya devam ettiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın hizmetlere daha kolay erişimini sağlamak amacıyla Alo 185 Çağrı Merkezinde, gelen talep ve şikâyetleri dinleyip, çözüm üretebilmesi için ilgili birimlere aktarımını gerçekleştiriyoruz. 185 Çağrı Merkezinde, talepler ve istekler bekleme süresi olmadan ilgili birimlere aktarılırken, su arıza, kanalizasyon arıza, kaçak su ihbarı gibi birçok konuda vatandaşların sorunlarını doğrudan iletebileceği bir sistem sağlanıyor.

Malatya’nın her noktasına haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo 185 Çağrı Merkezi çalışanlarımız da mesai kavramı olmaksızın arıza, ihbar, şikayet, planlı ve plansız su kesintileri gibi her türlü konunun en hızlı şekilde kaydını alıp, ilgili birimlere yönlendirerek, vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Çağrı Merkezimiz, hizmet kalitesi standartlarını her geçen gün vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda artırarak, çizgisini en üst seviyelere çıkarmaktadır. Vatandaşlarımızın taleplerinin sonuçlandırılmasında yoğun mesai harcayan Alo 185 Çağrı Merkezi çalışanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız