SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah İşini Gücünü Rast Getirsin"

0
Güncellendi - 2017-06-12 17:52:09
A- A+ PAYLAŞ

Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları konuşuldu.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Selahattin Alpay'sız Malatya Malatya türküsü dinlenmez. Selahattin Alpay'ın sesinde Malatya Malatya türküsü eşliğinde rahmetli Özal'ın Malatya'ya girmesi ayrı bir heyecan, ayrı bir sevgi yumağı yaratırdı Selahattin beyi burada görmek bizleri mutlu etmiştir. Malatya'yı temsil etme noktasında hem Malatya, hem Türkiye nezdinde gerçekten güzel bir temsil örneği veriyor. Bu temsilde Malatya insanının özelliklerini, Malatya'nın sanatsever özelliğini, vatan, millet, bayrak sevgisini en güzel şekilde tezahür ettiren devlet sanatçımız. Selahattin bey Ramazan ayı münasebetiyle hem sıla-i rahim yapıp anneyi, aileyi ve ata yurdu ziyaret etmek, hem de burada Ramazan’ın feyiz ve bereketini bizzat burada görüp, yaşamak ve Bayramı da burada icra ederek tekrara memleketine dönmek, İstanbul'a dönmek arzusunda olduğunu ifade ettiler. Selahattin Alpay'ı Malatya'da görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay ise, Başkan Gürkan’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Başkanımı her gelişimde ziyaret ediyorum.  Olmazsa olmazlarımdan zaten ziyaretim. Çalışmalarını çok yakından takip ediyorum. Hakikaten Allah işini gücünü rast getirsin. Son 10 senede Malatya'da yetişmiş en güzel, en iyi politikacılardan birisidir başkanımız. İnşallah geleceği aydınlık olur. Allah'ın izni ile daha güzel yerlerde görmek dileğindeyim. Hemşerilerimin Ramazanını kutluyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tandoğanlı Abuzer (6 yıl önce)
    Sayın Selahattin Alpay'a saygı, selam ve hürmetlerimi arz ederim. Zat-ı alileri Türk Halk Müziğinin en önemli sanatçılarından biridir. Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Bey'e de buradan saygı,selam ve hürmetlerimiz arz ederim. Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlarla dolu olsun! Es selamu Aleykum!
    0
    0
    Yanıtla
  • H.H (6 yıl önce)
    Malatya büyükşehir belediye başkanı olarak görmekten onur duyarız.
    0
    0
    Yanıtla