SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alper'i Yeni Başsavcı Uğurladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:38
Alper'i Yeni Başsavcı Uğurladı
A- A+ PAYLAŞ

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1.Daire Başkanlığı 2015 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi  ile  Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan  Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mustafa Alper (1. fotoğrafta soldaki), Adliye önünden uğurlandı. Uğurlamaya aynı kararnameyle Fethiye Başsavcılığı'ndan Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ergül Yılmaz da (1. fotoğrafta sağdaki) katıldı.

Başsavcı Mustafa Alper,  için  Adliye binası önünde uğurlama töreni düzenlendi.  Törene Vali Süleyman Kamçı, Malatya’nın yeni Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Faruk Fidan, İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal, Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mehmet Badem ve Abdulkadir Gündem, savcı ve hakimler, Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan ve adliye personeli katıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı uğurlamada Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve eşi Hakim Hatıran Alper tek tek gelenlerle vedalaştılar ve özel araçları ile adliyeden ayrıldılar.

YENİ BAŞSAVCI YILMAZ TANIŞTI

Öte yandan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ergül Yılmaz ilk defa Malatya Adliyesi’ne geldi.  Göreve henüz başlamadığı ve gelmek için hazırlık yaptığı öğrenilen Başsavcı Yılmaz veda töreninde Vali Süleyman Kamçı, Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve adliye yöneticileri ile tanıştı.

Başsavcı  Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde Malatya’daki görevine resmen başlayacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız