SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçide 'Prekast' Duvar Montajı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, trafik akışını rahatlamak amacıyla yaptırılmakta olan Sıtmapınarı ve Milli Egemenlik araç altgeçitlerinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Sıtmapınarı altgeçidinde, çalışmaların son aşamalarından biri olan altgeçit duvarının prekast beton kaplama plakalarının montajına başlandı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Sıtmapınarı alt geçit inşaatı ve çevre düzenleme çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı belirtilerek, şu ana kadar alt geçidin tabliye betonunun atıldığı, doğu-batı istikametinde yan yolların trafiğe açıldığı, çevre düzenlemesi kapsamında asfalt ve kaldırım çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.

Milli Egemenlik alt geçidinde de şu ana kadar çalışmaların sürdürüldüğü ve drenaj galerisinin son 20 metrelik kısmının yapıldığı belirtilen açıklamada, bu alt geçitte de tabliye betonunun atıldığı, doğu-batı istikametinde araç geçişlerinin yapıldığı ifade edilerek, kaldırım ve asfalt çalışmalarının da devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, prekast beton kaplama plaklarının Malatya’ya getirildiği ve Sıtmapınarı alt geçidinde montaj çalışmalarına başlandığı belirtilerek, Sıtmapınarı alt geçidinin montajının tamamlanmasının ardından da Milli Egemenlik altgeçidinde de prekast beton kaplama plakalarının montaj çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

Öte yandan yapılan açıklamada, Sıtmapınarı ve Milli Egemenlik araç altgeçitlerinde korkuluk çalışmalarının da yüzde 70 düzeyinde tamamlandığı ve şu anda her iki alt geçit bölgesinde vatandaşların yaya kaldırımlarını artık rahatlıkla kullandıkları ve esnafların sorunlarının da büyük ölçüde sona erdiği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız