SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Alt Geçit Anlatılmadı, Tartışılmadı..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kız Meslek Lisesi ve Sıtmapınarı kavşaklarında yaptırılacak alt geçitler konusunda endişeleri bulunduğunu, konunun yeterince tartışılmadığını, anlatılmadığını savundu. "Ben Trafik Komisyonu'ndayım.. Alt geçit inşaatları sırasında trafik nereden verilecek, bir karar yok.." diyen Keskin, belediyenin ekmek büfelerinde "gazoz, sakız, dondurma" satılmasına da tepki gösterdi..

"HİZMETE KARŞI DEĞİLİZ AMA.."
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, belediyenin hizmeti istişarelerle yapması halinde daha kabul göreceğini belirtip, "Alt geçit konusu yeterince tartışılmadı, anlatılmadı, endişelerimiz var"dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret edip, Başkan Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Keskin, alt geçitler konusundaki sorulara "Belediye bizlerle ve oradaki esnafarla istişare etmedi. Ben yaptım oldu zihniyetindeler. Halbuki, konu bizlerle görüşülse ve istişare edilse, hizmet daha iyi kabul görür. Şimdi esnaflar karşı çıkıyor. Protesto eylemleri yapıldı.

Dar yerde alt geçit projesi nasıl uygulanacak endişelerimiz var. Benim şahsi görüşüm, o dar alanda alt geçit olmaz. Yeterince fizibilite yapılmadığını iddia ediyorum.

Ben il trafik komisyonundayım, alt geçit yapılana kadar trafik hangi cadde ve sokakdan verilecek karar alınmadı. Bir hizmet yapacaksan, istişare edeceksin, rağbet kazanırsa o işe başlayacaksın. Yoksa Malatya'ya hizmet yapılmasına karşı değiliz"yanıtını verdi.

ULAŞTIRMA ALAYI İÇİN..
Malatya'dan Ulaştırma Alayı'nın kaldırılacağına ilişkin söylentiler olduğunu ifade eden Şevket Keskin, "Geçenlerde Artvin'e gittim. Artvin'den de bir askeri birlik kaldırılmış. Esnafın perişanlığını gördüm. Aynı durum Malatya için olmamalı. Ulaştırma Alayı'nın Malatya ekonomisine katkısı büyük. Bu konuyu, Ankara'da ilgili ve yetkililere faks geçerek bildirdik"dedi.

EKMEK BÜFELERİNDE NELER SATILIYORMUŞ?..
Belediye ekmek büfelerinde, ciklet, cola ve dondurma gibi şeylerin satılmasını da tenkid eden Keskin, "Ekmek kulübesi diye yapacaksın, içinde kola satıp, esnafın ekmeğiyle oynayacaksın. Bunlara karşıyız"şeklinde konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, iadei ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, sivil toplum kuruluşlarının sevinçde ve tasada birlikte olmalarının önemini anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız