SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçit Kurbanı Oldular!..

A- A+ PAYLAŞ

Belediyenin "alt geçit" yaptıracağı Sıtmapınarı kavşağı İmam Hatip Lisesi önündeki 2 ağaç, inşaat öncesi kestirilerek "yok" edildi. Bu benzeri durumların yanı sıra çeşitli nedenlerle yeri değiştirilmek istenen ağaçları söküp bir başka yere nakletme amaçlı makinelerin bulunduğu, ağaçların kesilme yerine bu araç temin edilerek nakledilmesi gerektiği savunulurken, belediye başkanı, diğer ağaçların bu yöntemle nakledileceğini söyledi.

Malatya Belediyesi'nin Kız Meslek Lisesi ve Sıtmapınarı kavşaklarında yaptıracağı üst geçitler için, önümüzdeki günlerde kazma vurulacak. Sıtmapınarı'ndaki alt geçit inşaat sahasında yer alan iki dev çınar ağaçları inşaat alanında kalacakları gerekçesi ile kesildi.

Bundan sonra ağaçların kesilmeyeceğini ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın, "Müteahhit firma, alanlarda kalan ağaçları getireceği makine ile sökerek, çöp sahasındaki yeşillendirme alanına dikecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız