SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçitte Büyük Tehlike

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da üzerinde yakıt tankeri bulunan kamyon, alt geçitten geçerken yüksek gerilim hatlarına çarptı.

Kaza, Malatya merkez Yakınca Kasabası alt geçidinde meydana geldi. Vedat Bozkurt yönetimindeki 49 AK 734 plakalı üzerinde yakıt tankeri bulunan kamyon ile alt geçitten geçmek isterken, kamyonun üzerinde bulunan yakıt tankeri alt geçidin tavanında bulunan yüksek gerilim hattı kabloya çarptı. Çarpma nedeniyle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerini kısa sürede olay yerine gitmesi nedeniyle yangın büyümeden söndürüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kamyon geldiği yönden tekrar geri geri çıkartılarak, alt geçitten kurtarıldı. Olayda kimsenin yara almadan kurtulması üzerine herkes rahat bir nefes aldı.

Başlatılan soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız