SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçitte Çalışma Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez çevre yolu üzerindeki Emeksiz ile Akpınar alt geçitlerini inşaat çalışmalarına başlanıldı.

Toplam uzunluğu bin 570 metre olan ve Emeksiz ile Akpınar Kavşaklarını birleştiren alt geçit inşaatına start verildi. Çalışmalara başlanılması nedeniyle AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş ve AKP İl Başkanı Mustafa Şahin incelemede bulundular.

Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş, kazık çalışmalarının geçen yıl bittiğini hatırlatarak, “Alt geçit çalışmalarını bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Alt geçitleri Ağustos sonu, Eylül başında hizmete sokmayı amaçlı yorduk. Ancak ihaleye bir firmanı itiraz etmesi nedeniyle çalışmalar yaklaşık 2.5 ay geçikti. Bu durum vatandaşlarımızı zor durumda bıraktı. Çok yoğun şikayetler geliyordu. Müteahhit firma Aralık sonu itibariyle işi bitirmeyi hedefliyor,ancak biz Ekim ayında işin bitmesini istiyoruz. Bu nedenle 24 saat esasına göre çalışma yapılarak, aradan geçen kayıp zaman kazanılabilir. Biz sabah saat 5’te geçerken de gece 23.00’de geçerken de inşaat çalışmasını görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çalık, Malatya belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine de alt geçitleri konusunda belediyenin üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmesinden dolayı da teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız