SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçitte Patpat Kaza Yaptı, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-04-23 19:13:20
Alt Geçitte Patpat Kaza Yaptı, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çapa motoru motorunun kaza yapması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza, Sıtmapınarı'nda bulunan Orgeneral Eşref Bitlis Alt Geçidi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Süleyman Koşum (23) idaresindeki Patpat olarak da adlandırılan çapa motoru Orgeneral Eşref Bitlis Alt Geçidi’nde Sıtmapınarı istikametine seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Kazada 47 yaşındaki Güley Durdu yaralandı.

Yaralı şahıs olay yerine çağrılan ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırmasına kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza yapan çapa motoru çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyali4444 (6 yıl önce)
    Tamam da arkadaşım pat pat sahibi ne yapsın adam sanayiye gidiyor belki de parasi Cekici veya pikap tutmaya yetmiyor belki ne yapsin garibim zengin olsa capa almaz trakror alir fakirin mercedesi de capa o zaman plaka takip trafik izni versinler bilip bilmeden yorum yapmayin bir anlik dikkatsizlik iste sanki otomobiller yapmiyor mu ayni kazayi
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (6 yıl önce)
    tarım araclarının trafikte dolasmasına neden zabıtalar ızın verır neden karayollarında yerleşim yerleri içinde ve dışında trafikçiler bunlara karışmaz müdahale etmez......
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (6 yıl önce)
    Malatya trafiginin yaptığı tek şey vatandaşa tuzak kurup (radar) otomatik ceza yazmak hepsi bu. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Has malatyali aynen katiliyorum sana
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)
    Malatya Trafik Sube Müdüru ne is yapar merak ediyorum 16 /17 yaşındaki gencler romorka doluşup okula bu capa motorları ile gidiyor.Plaka yok ruhsat yok onu birak farı bile yok.Cirit atıyorlar trafik polisleri aman ha o akıllı telefonlarınizi elinizden bırakıp araçlarınizdan inmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (6 yıl önce)
    Trafikte olmaması gereken, kullanmak için ehliyet ve trafik bilgisi gerektirmeyen tarım aleti çapa motoru veya patpat Malatya'da sokaklarda cirit atıyor. Kazalara davetiye çıkarıyor. Trafik şube müdürlüğü bununla ilgili bir çalışma yapmıyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şüle (6 yıl önce)
    Altgeçitte motor patpat çok tehlikeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    MalatyaHaber, sen de popülistsin veya en temel kurallardan habersizsin? Şu haberi yaparken neden bu patpat denen çapa motorlarının trafiğe çıkmasının YASAK olduğunu söylemiyorsun? Meşru bir araç mıdır ki trafik kazası gibi haber yapıyorsun? Ben otoyolda el arabasıyla gezsem, forkliftle takılsam onu da mı göz ardı edip haber yapmak için duvara toslamamı bekleyeceksin? Hoş, bu şehirde artık forkliftleri de trafikte görebiliyoruz, ne de olsa kanunları uygulayan yok! Valisi ayrı söyler, il emniyet müdürü ayrı söyler ama gözlerinin önündeki kanun tanımazlara SİYASİ korkuları yüzünden tek laf etmez, ettirmezler. Bu mudur devlet memurluğu, bu mudur emanetçilik? Sizleri belki ilk bakışta Hükûmet atıyor sanıyorsunuz o makamlara ama doğru değil, devlet atıyor ve devleti de kanunlar ayakta tutar. Kanun nizam olmazsa hiçbir şey olmaz ve bunlar zayıflarsa her şey zayıflar; adalet olmayan yerde hiçbir şey olamaz. MalatyaHaber, beğenerek takip ediyorum sizi ve mabal atıyorum: İnsan hayatını tehlikeye atan, kanunlarda yönetmeliklerde açıkça yasaklanan bu yasaklı araçların trafiğe çıkmasına göz yumulması sorununu hem hükûmet hem halka rağmen yazabilir misin?
    0
    0
    Yanıtla