SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Alt Geçitte Takla Attı

0
Güncellendi - 2019-06-11 06:04:43
Otomobil Alt Geçitte Takla Attı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, alt geçitte takla atarak kaza yaptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi şans eseri burunları bile kanamadan kurtuldu.

Milli Egemenlik Caddesi Şehit Üsteğmen Selim Keskinkılınç alt geçidinde yaşanan kazada; Celal P. (42) idaresindeki 06 VYP 88 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak duvara çarptıktan sonra yan yattı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar alt geçide koşarak otomobildeki sürücü ve yanındaki kişiyi yan yatan araçtan kurtardı.

Burunları bile kanamadan araçtan çıkarılan 2 kişi kazanın şaşkınlığını uzun süre üstlerinden atamazken, yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde sürücünün alkollü olduğu tespit edilirken, kaza yapan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • reis (4 yıl önce)
    bu alt geçit olmasaydı karşıdan karşıya geçemezdik. viraja gelince herkes yavaşlasın hiç sorun olmaz. bence güzle bi yatırım oldu şehrin göbeğinde çünkü.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (4 yıl önce)
    arkadaşın da dediği gibi Ankara'ya gidip yapılan alt geçitleri görmenizi tavsiye ederim birçok örnekleri mevcut her kaza olan yer mekan kötü yapıldığı anlamına gelmez. Oradan geçen binlerce sürücü var
    0
    0
    Yanıtla
  • Yolcu (4 yıl önce)
    Malatya sıkıcı hale geldi Adıyamanlı mı olak yoksa Elazığlımı umutsuz canı sıkılan kimsesi kalmayan bir şehirdeyim eğer bende beyin varsa beyin göçü olacak yoksa eğer malatya bi delisini daha kaybedecek her ihtimalde zarar gitme zamanı gelmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin beynin sana kalsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Cemal Akın bey başkanlığı doneminde iki alt geçit yaptırdı keşke yaptirmasaydi diyorum bir sözümde sürücülere kural tanımıyorlar birbirlerine saygisizlar ve çok sürat yapıyorlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (4 yıl önce)
    Alt geçit trafik kurallarına uygun mu ince ona bakın korkumuzdan alt geçitten gecemiyoruz Dünyanın neresinde var böyle karsini görmeden alt geçitte viraj buranın kapatılması lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Herhalde hiç Ankara'ya gitmemişsiniz. Meclisin oradaki alt geçidi bi görseniz diyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı bey , meclisin oradaki alt geçit tek yön.Zaten Malatya'daki sıkıntı bu alt geçitlerin tek yön olmaması.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)MALATYA Lİ isimli kullanıcı yorumuna
    tamam hemen kapatalım başvurunuz alındı :-)
    0
    0
    Yanıtla