SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçitteki Rampayı Çıkamadı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da freni patlayan tuğla yüklü kamyon, alt geçidin duvarına çarparak durabildi. Kaza sonucu alt geçit trafiğe kapatıldı.

Sıtmapınarı semtinde, İnönü Caddesi altından Terminal ve Zapçıoğlu Caddeleri arasında araç trafiğinin akışını sağlayan Orgeneral Eşref Bitlis Alt Geçidi'nde Z.G. idaresindeki 44 FV 107 plakalı tuğla yüklü kamyon, freni patlayınca geri giderek duvara çarpıp durabildi.

Kaza esnasında 34 DY 1069 plakalı minibüs ile 44 FZ 790 plakalı otomobilde ise hafif şekilde hasar oluştu. Kaza sonucu alt geçit bir süre trafiğe kapatıldı.

Bu arada, kış mevsimi öncesinde Malatya'da alt geçitlerle ilgili bir endişe de sık sık dile getiriliyor. Kar yağışı ve buzlanma döneminde, "giriş ve çıkış" açıları ""çok dik" diye adlandırılan limitlerde bulunan geçitlerin, buzlanma halinde ciddi bir sorun yaratacağı, mal ve can güvenliğini tehlikeye sokacağı iddiaları konuşuluyor. Emniyet Müdürlüğü de bir süre önce, trafikle ilgili bazı sorunları gündeme getirdiği açıklamasında, alt geçitlerle ilgili benzer endişeye yer vermişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız