SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alt Merkezler Oluşturacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:20
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi gezi ve seçim çalışmalarına devam ediyor. Malatyapark'ı gezerek, AVM ziyaretçilerinden destek isteyen Mimar Köksal, Fahri Kayhan ve yeni Tecde yolu ile ilgili projelerini de vatandaşlara anlattı. 

Saadet Partisi Yeşilyurt belediye başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal,30 Mart'ta yapılacak Yerel seçimler öncesi esnaf ve mahalle gezilerine, STK ve kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor. 

Malatyapark'ta işletme sahipleri ve AVM ziyaretçileri ile sohbet eden Mimar Köksal vatandaşlardan destek isteyerek onlara yeni dönemde uygulamayı planladıkları projeleri anlattı. 

Fahri Kayhan bölgesi ve yeni açılan Tecde yolu ile ilgili projeleri hakkında bilgiler veren Mimar Köksal; " Fahri Kayahan ve Tecde ile otogar arasına çıkan, yeni açılan 50 metre genişliğinde bir yol var. Bu iki bölgemizi Malatya' nın en prestijli caddesi haline getireceğiz. Fahri Kayahan bölgesindeki orta refüjdeki düzensizlikleri kaldıracağız. Çok sayıda kavşak ve ışık sistemi var bunları iptal edeceğiz. Orta refüjü 8 metre genişliğinde bir yeşil alana çevireceğiz. Çok tatlı, prestijli yan ve çevre düzenlemeleriyle harika bir yol haline getireceğiz. Sadece Fahri Kayhan ve Tecde bölümü değil, Malatya'nın bir çok bölgesinde alt merkezler oluşturacağız. Melekbaba, Kiltepe, Çarmuzu, Yeşiltepe gibi yerlerde Kentsel dönüşüm uygulayacağız. Bu mahallelerimizde geniş yollar, çocuk parkları, yeşil alanlar, spor tesisleri olacak. Kentsel dönüşümün olduğu mahallelerimiz yeniden düzenlenecek ve yepyeni bir görünüme kavuşacak." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız