SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alt- Üst Mantığı Kalkacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Fırat ve Çavuşoğlu Mahallelerinde katıldığı toplantılarda, çevreyolu altı ve üstü mantığını ortadan kaldırmaya çalıştıklarını söyledi.

Toplantılara ilişkin belediye bülteni şöyle:

"Önceki gün Turgut Özal Mahallesi’nde düzenlenen Halk Günü toplantısına katılan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 1 ve 2 Temmuz tarihlerinde de Fırat ve Çavuşoğlu mahallelerinde düzenlenen Halk Günü toplantısına katıldı.

1 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerinde Fırat Mahallesi’nde yapılan Halk Gününe, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, bazı daire müdürleri, Mahalle Muhtarı Remzi Akdemir ile mahalle sakinleri katılırken, 2 Temmuz Perşembe günü Çavuşoğlu Mahallesi Sanayi Parkında kahvaltılı olarak gerçekleştirilen Halk gününe ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin, bazı oda temsilcileri ve esnaflar ile mahalle sakinleri katıldı.

Fırat Mahallesi muhtarı Remzi Akdemir, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a toplantının düzenlenmesinden dolayı teşekkür ederek, mahalle sakinlerinin özellikle Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde sıkıntılar yaşadığını belirtip, bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Sorunları yerinde tespit ederek, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır; Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeniden değerlendirme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, gelecek nesillere daha yaşanabilir ve güzel bir Malatya bırakabilmek için çalıştıklarını, kentsel dönüşüm projesinin gerçekleşmesi için Belediye’nin proje kapsamındaki bütün haklarını TOKİ’ye bırakarak maliyeti düşürmeyi planladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın göreve gelmesiyle çevre yolu altında bulunan mahallelere hizmetlerin daha hızlı bir şekilde geleceğine inandığını belirten Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin, doğalgaz çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığını, asfaltlama ile diğer çalışmaların ise hızla devam ettiğini belirterek, Başkan Çakır’a teşekkür etti.

Malatya’ya hizmetin en iyisini yapmak için gayret içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır; çevre yolu üstü, çevre yolu altı mantığını ortadan kaldırmak için çalıştıklarını, sorunları yerinde görmek için halk gününe bütün ekiplerin katıldığını, amaçlarının sorunları görerek, çözüm yolları üretmek olduğunu söyledi.

Toplantılardan sonra mahallelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a çocuklar çiçek verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız