SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Yapı Bitti, Asfalt Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:04
Alt Yapı Bitti, Asfalt Başladı
A- A+ PAYLAŞ

İsmetpaşa Caddesi üzerinde sürdürülen alt yapı ve kaldırım düzenleme çalışmalarının bitme aşamasına getirilmesinin hemen ardından, asfaltlama çalışmalarına başlandı. 

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilimizin önemli caddelerinden biri olan ve Malatya’yı Yeşilyurt ile Gündüzbey’e bağlayan İsmetpaşa Caddesi’nde Malatya Belediyesi tarafından sürdürülen alt yapı çalışmalarının tamamlanması, ardından da kaldırım çalışmalarının bitme aşamasına getirilmesinden sonra asfalt çalışmalarına başlandığı ve çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğü bildirildi. 

Yapılan açıklamada, Malatya Belediyesi tarafından İsmetpaşa Caddesi üzerinde öncelikle eski 700’lük içmesuyu ana isale hattı yerine 700’lük yeni çelik boru döşendiği ve abone bağlantılarının tamamlandığı belirtilerek, cadde üzerinde kanalizasyon hattının yenilenerek abone bağlantılarının yapıldığı, ayrıca yağmursuyu drenaj hattının döşendiği bildirildi. 

Açıklamada, cadde üzerindeki alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başlayarak bitme aşamasına getiren Malatya Belediyesi’nin, trafik akışı bakımından büyük bir öneme sahip olan İsmetpaşa Caddesi’ni bir an önce trafiğe açmak için asfaltlama çalışmalarına da başladığı ve çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüğü ifade edildi. 

Asfaltlama çalışmaları kapsamında yol güzergahı önce freze ile düzeltilerek tesviyesi veriliyor, ardından da finişer ile asfalt serimi yapılıyor.  Cadde boyunca toplam 20.000 m2 civarında asfalt serimi yapılacak. 

Öte yandan sürdürülen düzenleme çalışmaları sırasında, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bölge sakinlerine teşekkür ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için yoğun bir gayret gösterdiklerini ve çalışmaların tamamlanmasından sonra İsmetpaşa Caddesi’nin Malatya’nın en güzel caddelerinden biri haline geleceğini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız