SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alt Yapı Bizim İçin Önemli"

0
Güncellendi - 2016-08-30 01:23:58
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, altyapıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, öncelikli hedeflerinin Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan stadı yenileyeceklerini belirtti.

Başkan Gevrek, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde U21 takımının Samsunspor ile oynadığı karşılaşmayı izledi. Takımın 2-0 galip gelmesiyle birlikte büyük bir sevinç yaşayan Gevrek, teknik heyet ve futbolcuları galibiyetten dolayı tebrik etti.

U21 maçlarının geçen sezon profesyonel takım içerde oynarken deplasmanda oynandığını anımsatan Gevrek, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu konuda düzeltme yaptığını ifade etti.

Gevrek, altyapının maçlarının izleme fırsatlarının olduğunu belirterek, “U21 takımımız Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda yenmişlerdi. Samsunspor karşısında da güzel bir galibiyet aldılar. Teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu şekilde devam ederler” dedi.

Altyapıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini dile getiren Gevrek, şunları söyledi: “Tabi biraz zamana ihtiyaç var. Önümüzdeki günlerde altyapıyla alakalı çalışmalarımız devam edecek. Orduzu Pınarbaşı’nda yeni yapılan sahalarda maçlarımızı oynuyoruz. Sentetik çim saha olan stadımızı da en kısa zamanda yapmış olacağız. Birde tesis anlamında bir projemiz var. Tabi bu hemen yapılacak işler değil, alt yapı sorumlumuz bununla ilgili projeleri hazırlıyor. En kısa sürede sentetik çim saha olan stadı yapıp, hizmete açmak istiyoruz. Allah’ın izniyle tesisimizi de yaparak, altyapımızı güçlendirmek istiyoruz. Çünkü altyapı sadece bizim için değil, bütün kulüpler için büyük önem taşıyor. Altyapıya önem verilmesi gerekiyor. Önümüzdeki günlerde yapacağımız projeleri gereken yerlere götürüp, basın mensuplarımızın da destekleriyle hep beraber o projeleri hayata geçirmek istiyoruz.”

Takımın otobüsünün yenilenmesiyle ilgili bir taleplerinin olduğunu kaydeden Gevrek, “Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’nin de bu konuyla ilgili bilgisi var. İnşallah hem A takımı hem de altyapı takımı için yeni bir otobüs tahsis edilerek, otobüs sorunu çözülmüş olacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Pano02a

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız