SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Yapı Çalışmaları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, alt yapı çalışmalarına hız verdi.

Özellikle yağışlı havalardan sonra şehrimizin birçok yerinde yaşanan olumsuzlukların ortadan kaldırılması için, yağmur drenaj kanalları yapımına hız veren Malatya Belediyesi tarafından, 2010 yılı içerisinde yaklaşık 20 bin metre drenaj hattı projesi hazırlandı.

Sürdürülen çalışmalar ile ilgili olarak Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şu anda Cirikpınar mevkii, Çarmuzu Mahallesi Akpınar Civarında yağmursuyu drenaj hattı çalışmalarının sürdürüldüğü ve yaklaşık 700 metrelik hattın tamamlandığı, 200 metrelik kısmın yapımının da devam ettiği bildirildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, yağmurlu havalarda sık sık olumsuzlukların yaşandığı Sanayi Bölgesi, Yeşiltepe Bölgesi, Cengiz Topel ve Hasanbey Caddesi, Paşaköşkü Caddesi, Kömür Tevzii ve Yeni Belediye Hizmet Binası civarı, Tevfik Temelli Caddesi ve Abdullah Gül Parkı civarı ile İnönü Mahallesi İnönü Caddesi civarı ile ilgili yağmursuyu drenaj hattı projelerinin tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

Sağlık, Gündoğdu, Hastane ve İpek Caddelerine yağmur suyu drenaj hattı yapılması konusunda da çalışmaların proje aşamasında olduğu ve önümüzdeki günlerde bu projelerin tamamlanacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, Malatya Belediyesi tarafından şehrimizin değişik yerlerinde ve özellikle yeni açılan imar yollarında kanalizasyon çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü belirtilerek, Tecde Mahallesi Şentepe 10. Sokağa ilk defa kanalizasyon hattının döşenmekte olduğu ve toplam 4840 metre uzunluğundaki hat ile ilgili çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız