SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Yapı Daha Derine

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:52:40
Alt Yapı Daha Derine
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından, Battalgazi Kavşağı'nda yapılan alt geçit çalışmaları kapsamında, alt yapı deplase çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Deplase hattı çalışmalarının yaklaşık maliyetinin 585 bin TL olduğu ifade edildi. 
 
Belediye tarafından çalışmalar ile ilgili yapılan açıklamada, " Battalgazi Kavşağı araç alt geçit çalışmaları nedeniyle daha önceden içmesuyu şebeke hattı deplase çalışmaları tamamlandı, kanalizasyon deplase çalışmalarının ise bitme aşamasına getirildi. Kavşağının konumu itibariyle deplase çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülüyor. Yaklaşık 7.5 metre derinliğe inilerek deplase hattının yapımı sürdürülüyor. Kanalizasyon deplase hattı çalışmaları kapsamında şu ana kadar; Q 300’lük 235 metre, Q 600’lük 213 metre ve Q 800’lük 950 metre olmak üzere toplam 1398 metre hat döşendi ve kalan 40 metrelik kısmın da önümüzdeki günlerde tamamlanacak. " denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız