SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alt Yapı Desteği İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Vekili Sıddık Özdemir, Darende ve Akçadağ Mermer Organize Sanayi Bölgelerinin alt yapıları için devletten destek istediklerini belirtti.

Malatya TSO Meclisi Eylül ayı toplantısı odanın meclis salonunda yapıldı. Meclis Başkanı Sami Payza başkanlığında yapılan toplantıya AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı ve SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu'da katıldı.

TSO Başkanı Vekili Sıddık Özdemir, Darende ve Akçadağ Mermer Organize Sanayi Bölgelerinin alt yapıları için devletten destek istediklerini ifade ederek, bu konuda bazı girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Özdemir, Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi'nin kapasitesinin arttırılması ile ilgili başlatılan çalışmalarında sürdüğünü ifade etti.

Hacı adaylarının bu yıl Malatya Havaalanı'ndan direk kutsal topraklara gitmesini istediklerini ifade eden Özdemir, bu konudaki çalışmalarında devam ettiğini aktardı.

Öte yandan toplantıya katılan Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürü Mahmut Polat süresi 30 Eylül'de sona erecek olan Varlık Barışı Yasası'ndan yararlanılmasının bir fırsat olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız