SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Yapı Hocası Çalıştırıyor

0
Güncellendi - 2017-09-17 16:40:44
Alt Yapı Hocası Çalıştırıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden İnönü Üniversitesispor (Malatyagücü Futbol Kulübü) geçtiğimiz hafta yaşadığı krizi çözdü. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Malatya ekibi, Şehit Kamil Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönerek, üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor.

İnönü Üniversitesispor ile 1932 Malatyagücü Futbol Kulübü arasındaki devir teslim işlemlerindeki prosedür işlemleri uzun bir zaman alırken, futbolcular peşinatlarını alamadıkları gerekçesiyle idman boykotuna gitmiş ve teknik heyet görevden ayrılmıştı.

Sıkıntıyı çözmek için yoğun bir mesai harcayan yönetim, yaşanan krizi çözerken, takım çalışmalarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarını İnönü Üniversitesi’nin sahasında sürdüren İnönü Üniversitesispor, ligin ilk haftasında şehit Kamil Belediyespor ile Pazar günü 15.00’da deplasmanda karşı karşıya gelecek.

TAKIMI ALTYAPI TEKNİK SORUMLUSU ÇALIŞTIRIYOR

İnönü Üniversitesispor’da üst üste yaşanan sıkıntılar, idman boykotu ve Teknik Direktör Murat Kurt'un görevi bırakması sonrası yaşanan kriz büyük oranda çözüldü. Takım, altyapı teknik sorumlusu Cafer Aypan ve kaleci antrenörü İsmail Timur nezaretinde Şehit Kamil Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımın sportif direktörü Aziz Yiğit, yaşanan krizi büyük oranda çözdüklerini ve takımın sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürdüğünü ifade etti.

Yiğit, ufak tefek sorunların kaldığını, onları da çözeceklerini belirterek, “Krizi atlattık. Takımımız sezon hazırlıklarını sürdürüyor” dedi.

Teknik heyet sorununu kısa sürede çözeceklerini ifade eden Yiğit, “Takımı altyapı teknik sorumlusu Cafer Aypan ve kaleci antrenörü İsmail Timur çalıştırıyor. Teknik heyet noktasında görüşmelerimiz devam ediyor. 1-2 gün içerisinde bu sorunu da çözeceğiz” dite konuştu.

“LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Yiğit, yaşadıkları krizin ardından lige yoğunlaştıklarını kaydederek, “her kulübün yaşayabildiği gibi bizde bir sonun yaşadık. Bu sorunu büyük oranda hallettik. Ufak tefek sorunları da kısa sürede halledeceğiz. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak bu karşılaşmaya yoğunlaştık. Deplasmandan galibiyetle dönerek, hem lige iyi başlamak hem de kara bulutları dağıtmak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız