SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alt Yapı İhalesi 18 Ekim'de..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Üyesi Mücahit Fındıklı, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesinin 18 Ekim'de yapılıp, 2008 yılında altyapının tamamlanacağını belirtti.

Milletvekili Fındıklı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve sanayiciler, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde toplantı yaptı. Fındıklı, başladığı günden itibaren 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin hiçbir organize sanayi bölgesine benzemeyen şekilde kurulduğunu ve Türkiye'de bir benzerinin olmadığını söyledi. 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı ihalesinin 18 Ekim Pazar günü yapılacağını ifade eden Fındıklı, 2008 yılında alt yapı çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.

Her cuma günü 10.00-13.00 saatleri arasında fabrika sahipleri ve müteşebbisleri ziyaret edeceklerini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkoç ise, sıkıntılarını, sorunlarını dinleyeceklerini ve gerekli mercilere ileteceklerini söyledi. Erkoç, 47 fabrikanın hizmete açık, 47'sinin inşaat ve diğerlerinin de proje aşamasında olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin önemli firmaları arasında yer alan, Yaşar Holding'in Malatya'da Dağıstanlı Grup ile birlikte ortak yatırım yaptığını dile getiren Erkoç, 2 milyon euro değerindeki süt işleme tesisinin önümüzdeki ay içerisinde faaliyete geçeceğini kaydetti.

Ekim ayı sonunda faaliyete geçecek olan süt işletme tesisiyle ilgili bilgi veren Selahattin Dağıstanlı, Milletvekili Mücahit Fındıklı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile birlikte basın mensuplarına tesisi gezdirdi. Milletvekili Fındıklı, süt ürünleriyle ilgili olarak Malatya'da büyük bir hamle yapıldığını ve bu projenin yıllık tutarının 36 milyon YTL olduğunu söyledi. Proje Koordinatörü Ekrem Akbulut ise, tesisler hakkında bilgi verdi. Ekim ayı sonunda faaliyete geçecek olan fabrikada, 100 ton süt işleneceği ve 70 kişinin istihdam edileceğini belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız