SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Yapı Ne Kadar Sağlıklı?

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:59:57
Alt Yapı Ne Kadar Sağlıklı?
A- A+ PAYLAŞ

Pazartesi günkü aşırı yağıştan bir gün sonra, eski belediye önünde İnönü ve Fuzuli Caddelerinin kesiştiği kavşağın tam ortasında meydana gelen, ancak bir temizlik işçisinin dikkati nedeniyle can ve mal kaybı olmadan atlatılan çöküntünün, cadde ortasındaki "Muayene Bacası"ndaki su tepmesinden meydana geldiği, bir kez daha yaşanmayacağı öne sürüldü.

Hergün binlerce araç ve yayanın geçtiği kavşakta Salı akşama doğru meydana gelen çökmeyle ilgili konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, "Bir gün önceki yoğun yağış nedeniyle cadde ortasında bulunan 'Muayene Bacası'nda su tepmesi olmuş ve bu sular asfaltı zorlayınca çökme meydana gelmiş. Gerekli müdahalede bulunulup sorun giderilmişti. Muayene bacası elden geçirildi. Olası bir aşırı yağış ve taşkında aynı sıkıntı yaşanmayacak."dedi.

Asfalt yolun yaklaşık 20 metrekarelik bölümünde meydana gelen 2 metre derinliğindeki çöküntünün yanı sıra, bir gün önceki yağış sırasında da İnönü Kapalı Çarşısı'nın, Ziraat Bankası tarafındaki giriş kapısının merdiven aralığından atık su tahliye şebekesinden yoğun bir şekilde sızan pis su nedeniyle çarşıda meydana gelen su baskını, Malatya kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj kanal şebekesinin sorunlu olduğunu ortaya koyduğu da öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız