SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alt Yapımızdan Yetişen Sporcularla Mücadele Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2017-06-13 01:12:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbol takımlarından Adafı Kartalspor’un teknik sorumlusu Mazlum Polat, kulüp olarak altyapıya büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Altyapımızdan yetişen sporcularla liglerde mücadele ediyoruz” dedi.

Polat, kulüp olarak iyi bir altyapıya sahip olduklarını belirterek, “2016-2017 sezonunda 8 kategoride mücadele ettik. Bu liglerde, kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularla yer aldık. Kulüp olarak tamamen hedef aldığımız sistem, Malatya’da yetenekli sporcuları bulup, geliştirmek ve o sporcuların profesyonel düzeye gelmelerine katkı sağlamak. Bu sporcuları altyapımızda yetiştirip, kendi kulübümüzde oynatarak eksiklerini giderdikten sonra profesyonel takımların altyapılarına veriyoruz” diye konuştu.

Kulüp olarak önemli bir başarılar yakaladıklarını dile getiren Polat, şunları söyledi: “2016-2017 futbol sezonunda U15 Ligi’nde Malatya şampiyonu olduk. U17 Futbol Ligi’nde 12 maçta gol yemeden Malatya şampiyonu olduk. U19 Futbol Ligi’ni şampiyon tamamladık. Şampiyon olduğumuz yaş gruplarında Malatya’yı bölge futbol şampiyonalarında temsil ettik. Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta bölge futbol şampiyonalarına katılarak, başarılı sonuçlar elde ettik.”

Polat, liglerin sona ermesinin ardından yaz futbol okulu çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade ederek, “Adafı Kartalspor Futbol Okulu olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Yaz Spor Okulu kapsamında üç grupta çalışmalar yaptıklarını kaydeden Polat, “Antrenmanlarımızı Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapıyoruz. Yaklaşık bir saat 45 dakika süren antrenmanlarımız oldukça keyifli ve verimli geçiyor. Üstü kapalı halı sahada gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza çocuklarımızı servisle getirip, yeniden servisle bırakıyoruz. Özellikle çalışmalarımızı üç grupta gerçekleştiriyoruz. 2007-2009, 2005-2006, 2003-2004 yaş gruplarımız ayrı günlerde antrenman yapıyor” dedi.

Polat, aileleri çocuklarını spora yönlendirmeleri çağrısında bulunarak, “Spor, çocuklarımızın hem zihinsel hem de fiziksel gelişimleri için büyük önem taşımaktadır. Bizde çocuklarımızın en iyi şartlarda spor yapabilmelerine imkan sağlıyoruz. Spor okulumuza oldukça yoğun bir ilgi var. Velilerimiz 321 19 03 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    anıul eyüp öztaş seni çok seviyorum canım yığenim
    0
    0
    Yanıtla
  • çocularım benim yerim sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    allahınıza gurban mert eyüp berat anıl ahmet
    0
    0
    Yanıtla
  • sevgili çocuklar bu başarınız sizi olduğu kadar ülkeyi de grurlandırdı hepinizin eline sağlık
    0
    0
    Yanıtla