SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Alt Yapısı Biten Asfaltlanıyor"

0
Güncellendi - 2017-06-23 01:44:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi bölgenin önemli trafik arterlerinden biri olan Özalper Mahallesi’nin Yeni Bahar caddesini asfaltladı.

Ramazan Bayramı öncesi asfalt çalışmalarına yoğunluk veren Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde, altyapısı başta aşağı yenilenen 1.5 kilometre uzunluğundaki Yeni Bahar caddesini sıcak asfalt ile kaplayarak hizmete açtı.

Özalper Mahallesi’nde daha önce 23 cadde ve sokağı asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Caddesi’ne bağlanan Yeni Bahar Caddesi’nde kaldırım tamiratına ise devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, caddede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, açıklamalarda bulundu. İnceleme gezisine Özalper Mahalle Muhtarı Ramazan Korkmaz ile bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Çakır: Altyapısı biten caddeleri asfaltlıyoruz

Altyapısı biten cadde ve sokakları bayrama yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “MASKİ, altyapı yatırımları noktasında Malatya’nın geleceğini planlayarak güzel işler üretti. 50 yıllık altyapı yenilendi. Bu sene 31 bölgede çalışmalar yapıyoruz. Özalper bölgesinde de ana isale hatları, bağlantılar, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj kanalları yapıldı. Biten her cadde ve sokakta biz hemen asfaltlama çalışması yaptık. Şimdi de mahallemizin önemli derecede trafik yükünü çeken ve Fahri Kayahan bulvarına bağlanan Yenibahar caddemizi asfaltladık.  Şehir merkezlerinde hem altyapıyı hem de üstyapı yapmak zor ve zahmetli. Her şeye rağmen buranın bitmesi için geceli gündüzlü çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtardan teşekkür

Büyükşehir Belediyesi’nin, Özalper Mahallesinde özverili bir şekilde çalıştığını belirten Muhtar Ramazan Korkmaz ise “Mahallemizin bütün altyapısı yenilendi. Bu çalışmaların devamında bütün cadde ve sokaklarımız asfaltlandı. Bu gayretli çalışmaları yapan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere tüm Büyükşehir çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Sıtmapınarı (6 yıl önce)
    Gözle görülür yerler asfalt ara mahalleler kaldırım taşı. Kaldırım taşının kullanışsz olduğunu belediye de biliyor ama işine gelmiyor. Çukurdere, koyunoğlu tarafları emekler boşa..
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (6 yıl önce)
    Seneye tekrar kazarsınız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (6 yıl önce)
    Allah bildiği gibi yapsın bunları bir yıldır bir altyapı yapmadılar Bir yıldır koyde yaşıyoruz yollar toz duman hergün temizlik yapmaktan bıktık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdalısı (6 yıl önce)
    Yazık bu bu Devletin parasına fırat mah lesinde kernek e çıkan sokak yaklaşık 1 Ay önce sıfır asfalt döşediler arkadan 10 gün sorna başladılar eşmeye evlere tesisat çekiyorlar yazık değil mi vatandaşın verdiği paralar la yapılıyordu nasıl plansız porğramsız çalişma
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (6 yıl önce)
    Özalper Mah.Tuğra Sok ve Hoş Sok arasında bulunan boş arazi ne zaman yeşil alan ve çocuk parkına dönüşecek?Çocukları cadde ve sokaklardan kurtaralım lütfen.Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (6 yıl önce)
    aldığı hizmetten bu şehirde kim mutlu merak ediyorum..........
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (6 yıl önce)
    paşa köşkün de bulunan sokak aralarını ne ara asfaltlayacaksınız bıktık usandık artık mahalleli olarak.. yeter ama mahalle köy yolu gibi.. iş yapın oraya buraya çicek dikeceğinize.. önce yolu yapın vitrini sonra süslersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ADİL (6 yıl önce)
    gelin bir döktükleri asfaltları görün öylesine kapatıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin44 (6 yıl önce)
    Asfalt çalışması yapıldı diyo yetkilileri huzur evi önü osmangazi cad. Batı kent sitesi önü maliye loj. Yer altı çalışması yapıdı yollar asfaltlanmadı sadece yamalandı yani yama asfalt atıldı böylemi asfalt çalışması yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Azizler sokak çarşının merkezi olmasına rağmen kaldırım yok gerçi bilmezler burayı ama içler acısı yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan selçuk (6 yıl önce)
    temelli cad oturuyorum buradakı alt yapıyı sozde yaptılar ama hergun mesaj gelıyor 100 luk boru hattındakı arıza sebebiyle sulaar kesılecek dıye yani alt yapı sağlam degil cok değil bayramdan sonra tekrar sökerler görürsünüz.başkan çakır bunları bilerek yapuyor bir dahaki seçimde aday olmayacagı kesin bari malatyaya daha fazla zarar vermesede kendisinden sonra gelen aday rahat çalışsa bunların yanlışlarını düzeltmede adam çalışmaya vakit bulamayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Asfalt mı köy burdan iyi temelli koyunoglu zaviye pasakosku cilesiz bildigin topraktan camurdan taştan gecilmiyor. Kalkipta demesinler yapiyiz bitti falan yesilyurt belediyesi yatiyor geçen mahallede işcinin birine soru sordum neden asfalt olmuyor diye mahallede işler calismalar bitti diye işci asfalt makinamiz bozuk yama yapilirsa dua edin diyor boyle bisey var mi hani makinalar alinmıştı ne oldu dogu da iş makinalarini kendi isleri icin kullananlar vardi ondan o belediyelere kayum atandi neden malatyaya atanmiyor demek ki bunlar da kendi işleri icin kullaniyorlar millet ses cikarmiyor zaten ne olacak secim den onceki haftalar oy icin neler yaptiklarini bir malatya biliyor. Ama malesef yetkililer bilmiyor sahipsiz malatyalı oldugumuz icin üzülüyorum gelen bir darbe vurup gidiyor yazik şu güzelim şehir ne hale geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Özalper Mah muhtarı hangi sokak asfaltı bitmiş. Gerçi muhtarı tanıyan yok.Aliya şok. 2 yıldır aynı duruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Belediyecilik bu mu? Üzerinden bir sene bile geçmeden yolu kaz sonra da bakın asfaltladik sevinin büyük hizmet diye de reklam yapın ve 30-40 yılda zor yetişen ağaçları Zeki efendi marifetiyle kestir büyük hizmet olarak da fahiş fiyatlarla alınan bir metrelik ağaçları dik İşte belediyemizin önemli projeleri gurur duyuyorum. Son olarak şunu merak ediyorum: seneye hangi müteahhitlere söz verdiniz yolları kazdirip yeniden yaptırmak için?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut CANPOLAT (6 yıl önce)
    Sayın POLAT başkan yeni bahar Cad güzel oldu elinize saglık güzel oldu ama bu cad bakan tugra sokkak ta bulunan park ne zaman yapılacak umutla bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Yolun duzgunlugune bak ip gibi imarcilar çalışmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Doğan (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bu yoruma aynen katılıyorum. Fotoğrafdaki yolun yamukluğu haberin içeriğinden daha çok şey anlatılıyor. belki Çakır döneminde projesi çizilmedi ama yeni çizilen projelerin nasıl olmaması gerektiği konusunda tam bir ders veriyor bu fotoğraf. Umarım imarcılar Malatya nın geleceği için böyle yamuk çizimlerden çoktan vazgeçmişlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Õcal (6 yıl önce)
    Asfaltlamayi o kadar guzel yapmislar ki aracla ziplaya ziplaya gidiyorsunuz.Yapiyorsunuz neden nizami yapmazsiniz.Allah askina bir isinizde dogru durust olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (6 yıl önce)
    Çok sevinmeyin İki gün sonra yine eşerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Vatana millete hayırlı olsun açılış yapılmış sanki fabrika işyeri açmış gibi açılışlar yapıyoruz ne güzel malatya valla
    0
    0
    Yanıtla